Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Oi ihanat markkinat.

6.7.2011

Olen ihan vitagehengessä mukana viikonlopun Fiskarsin antiikkipäivien vuoksi, vaikka en valitettavasti pääse vielä mukaan. Voi että, nauttikaa te, jotka olette menossa ja kertokaa ihmeessä millaista oli ja mitä löytyi...odotan jo innolla muiden postauksia päivistä. Tapahtumatietoja löytyy täältä. Maybe next year!

Jotain ensiapua minunkin on saatava pakottavaan markkinanälkääni, joten tieni vie tällä tietoa rompemarkkinoille vähän lähemmäs Uusikaarlepyyhyn elokuun lopulla.
Juthbackamarkkinat, myöskin kauniissa vanhassa miljöössä joen rannalla, ovat kyllä ihan huiput löytöjen tekoon - voin suositella!
Tapahtumatietoja löytyy täältä.
Tämä kuva on toissakesältä, kun Abel oli vielä masuasukkina. :)
Pärekoreja, sinkkisankoja, Arabian posliinia ja vanhoja tuoleja lähti edeullisesti mukaan. Pakettiauto olisi pitänyt ehdottomasti olla, niin olisi saanut isompaakin kalustetta ostettua. Meitä oli kolme naista matkassa henkilöautolla, joten arvata saattaa, että siinä oli hiukan sumplimista. ;) 
Siitäkin huolimatta sain autoon tukittua kaksi kauniin harmaata ainotuolia vain 70e/kpl, jotka ovat hyvin palvelleet keittiöntuoleinamme. Mitä nyt vähän joskus meinaa sukkahousut rikkoontua vanhojen maalien halkeilusta, mutta hei, asiat tärkeysjärjestykseen. ;)

Ihania löytöjä kaikille markkinasiskoille!

4 kommenttia:

Tuire kirjoitti...

Voi kuinka kauniilta näytät antiikkilöytöilemässä! Iik, mitäköhän puen Fiskarsiin ja Billnäsiin? :)

Hyviltä näyttävät nuokin markkinat. Vuoden päästä sitten Fiskarsiin! Hyviä helle ja raksapäiviä!

Miia kirjoitti...

kiitos, maha pitkällä ja selkä notkolla, mutta coolina kuitenkin ;)

Marika kirjoitti...

Oi voi, tuonne on kyllä pakko päästä elokuun lopulla. Kiitos vinkistä!

Miia kirjoitti...

Marika, kiva että innostuit, ovat ne vaan kivat markkinat! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground