Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Parasta kesässä.

9.7.2011

Ehdottomasti parasta kesässä on uiminen.
Vedessä ja veden läheisyydessä olen aina ollut kuin kala vedessä, horoskoopiltanikin vesimies vaikken niihin usko.
Onnea onkin nyt saada asua lähellä puhdasta ja isoa järveä.
Sen rannalla kesäpäivät ja aika lasten kanssa ei käy koskaan pitkäksi. Oikastaan siellä aika menettää täysin merkityksensä.
Minulla on ollut jo parina kuluneena kesänä tapana ottaa sellaisia rantapäiviä pikkuisteni kanssa, jolloin pakkaamme mukaamme kaiken mahdollisen ja lähdemme rannalle aamuvarhain ja palaamme kotiin vasta illalla isän saapuessa töistä. Kotiäidin työ kahden monesti vaativankin pienen kanssa ei niinä päivinä tunnu ollenkaan työltä, vaan ihanalta lomalta.
Tänäkin aamuna kun pakkasin autoa ja lapset kitisivät kuumuuden tuskaansa, niin pipoani alkoi jo kiristää pahemman kerran. Mutta kun pääsimme perille, niin se oli kuin uusi päivä olisi alkanut....kaikilla oli viilentävän veden läheisyydessä ja luonnon helmassa hyvä ja rentouttava olla.
Se on ihmellistä.
 Ja en yhtään valehtele kun kerron, että pojat leikkivät tyytyväisenä koko päivän rantahietikolla (+nuoremmalla päikkärit vaunuissa). Kyllä mammalla oli kissanpäivät ;) 
Heti kun auringon polte iholla alkoi käymään liian suureksi, niin menimme yhdessä veteen polskimaan ja taas leikki jatkui.

Taaperokin nauttii rennosta rantaelämästä suunnattomasti. Äiti ei sinkoile kiireisenä sinne sun tänne, vaan makaa aloillaan ja ottaa kainaloonsa aina kun sinne haluaa käpertyä. Lapsen ikä ei ole este elämästä nauttimiselle!
Rentouttavaa viikonloppua!

p.s. ensi postaus voisikin sitten olla tämän blogistin eka arvonnan paikka :)


7 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Meillä on monesti ihan samanlaisia retkiä ja ne tuntuvat hyviltä irtiotoilta arjesta ja niin pienellä vaivalla. Viimeksi oli mukana polkuautotkin :) Ihana blogi Miia. Hyvää kesää koko perheelle.

Miia kirjoitti...

Niin ja hyvää kesää teillekin, toivottavasti joskus myös nähdään taas :)

Miia kirjoitti...

Kiitos Tanja, niin se vaan on. Mekin otettiin tänään mukaan hiekkalaatikon päältäistuttava kaivuri ja sillähän Elia ajeli kaivelemassa järven pohjaa melkeen upoksiin saakka :) Useammin kannattaisi vaan ottaa ja lähteä!

Laura kirjoitti...

moi! järven rannalla on todellakin ihanaa asua!!! lapsena asuimme ihan järven rannassa, kaipaan nyt ihan kauheesti järviä täällä "kuivalla pohjanmaalla".. onneks äiti ja asuu viel siellä! ja onneks vaasassa on meri! :) ollaan parina päivänä lasten kaa pakkauduttu autoon ja menty rannalle, ja vaikka se voi tuntuu vähän työlläälle, raahata just kaikkia niitä kamoja, niin on se vaan sen arvosta!!! ihanan puhtaan näköinnen vesi onkin teidän järves :) uintikelejä vaan paljon lisää! :)
ps. kiva postaus tuo markkina aiheinenkin! pakko päästä tonne markkinoille!!

Miia kirjoitti...

Kiitos Laura,
Juu tiiän, minäkin olen kasvanut kuivalla maalla, joten tämä nykyinen kotiseudun järvi on ihan luxusta mulle :)
Kyllä ne reissut jo pelkästään sen kauniin järven vuoksi kannattaa!
Huomenna on onneksi taas lämmintä tulos...ei kun takas uimaan!
kiva myös kuulla että postaukset miellyttää :)

Mimmi kirjoitti...

Mä kans aikoinaa ku lapset oli pieniä, pakkasin lapset ja lelut j paljon juomista ja evästäkin matkaan ja sit oltii koko päivä rannalla. Voi niitä aikoja!

Miia kirjoitti...

Mimmi, jotenkin mullakin on se aavistus että näitä aikoja tulee vielä ikävä!! :,)

Proudly designed by Mlekoshi playground