Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pehmeä lasku arkeen.

4.7.2011

Arki ja maanantai. Jääkaappi huutaa mummolaviikonlopun jälkeen tyhjyyttään.
Ei muuta kuin autoon ja kauppaan.
Arjen piristykseksi katsoin jo eilen illalla muutamat kesäiset ruokareseptit valmiiksi, jotta olo ei olisi kaupassa taas ihan hukassa.
Joskus on tullut suunniteltua koko viikon ruuat etukäteen ihan säästösyistä, ja koska meiltä kauppaan on matkaa 12km, mutta nyt lähdin puhtaasti nautiskelulinjalle.
Haluan kai vähän hemmotella meitä arkeen palaajia.

Menu siis olisi: Kylmä jogurttikeitto, Punajuuririsotto, Ranskalainen sipulikeitto sekä Pad Thai ja Paistettuja ravunpyrstöjä.
Kuulostaa aika hyvältä, mutta kaikki ovat ihan helppoja ja yksinkertaisia reseptejä. Muutama vanha suosikki ja jokunen uusi kokeilu. Jaan ruokareseptit sitten kanssanne, mikäli onnistuu ja voin suositella ;)
Suunnitelmista huolimatta kauppareissulla kuitenkin vierähti aikaa niin, että olimme vasta puoleltapäivin kotona ja pojat olivat jo nälkäisiä ja väsyneitä. En tietenkään ollut vielä ehtinyt ruokaa tekemään, joten leivät saivat nyt korvata kunnon lounaan. Ei se ole niin vakavaa. Aloitetaan nyt viikko vaan leppoisasti ja mennään fiiliksen mukaan.
Teitenkin kun fiiliksellä mennään, niin mukaan kärryyn lentää myös muutama lehti. Oli ihan pakko tutustua tähän uutuuslehteen: Nikkaroi.
Hyvältä näytti. Selkeät ohjeet ja kuvat monenlaiseen rakentamiseen: huvimaja, muumitalo, aurinkotuolit, kesäkeittiö jne. Voi kun pääsisi jo toteuttamaan! Mutta projekti kerrallaan ;D

Hyvää alkanutta viikkoa!

1 kommentti:

Irmastiina kirjoitti...

Ei ole lainkaan vaarallista, vaikka joskus lounaan kuittaa vähän kevyemminkin...ei edes lasten....☺☺

Proudly designed by Mlekoshi playground