Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Uusi aloitus.

18.7.2011

Hei taas,
Olen tässä viimeisen kuukauden verran harmitellut kun en miettinyt blogini nimeä loppuun asti, vaan pistin blogini pystyyn silkasta mielijohteesta yhdessä yössä. Siinäpä oiva vinkki sinulle, joka mietit blogin aloitusta - aina ensin googleta!! Minä typerys en niin tehnyt, ja sitten jälkikäteen minulle selvisi, että vastaavanniminen blogi sekä suomalainen rilluttelulaulu jo on olemassa. Ei siinä sitten auttanut kuin aloittaa alusta - no mut jee, tähän olenkin nyt tyytyväinen ja ei assosiaatiot enää kummittele! ;)

Niittylän Lapset nimi juontaa tonttimme nimeen, eli Niittylään. Blogini oli alunperin mielessäni tarkoitus olla rakennusblogi, mutta koska se voi olla paljon muutakin ja varsinkin kun elämäni keskittyy lapsiin, niin siispä tämä nimi on sopiva. Blogini tulee seuraamaan vaiheita Niittylässä sekä lastemme ja minun elämässä. Otsikoksi piirtämäni talo hahmottelee tulevan talomme etujulkisivua.
Lukijani, liitythän tänne, niin suljen sitten vanhan sivuni, kiitos! :)
Meillä viimepäivät ovat menneet aikalailla kotioloissa. Pikkuveikkaa on totutettu pärjäämään ilman tuttia, addiktio alkoikin jo olla päätähuimaava. Huutoahan se on tarkoittanut, mutta nyt jo alkaa toivottavasti helpottamaan.
Vaaleanpunaisen kirppislöytöviltin uumenissa pojat ovat makoilleet ja painineet aamun tunteina, kun äitiä vielä nukuttaa. Yksinkertaisesta asiasta ne parhaat leikit vaan tuntuvat syntyvän.
Nähdään,
Miia

1 kommentti:

Miia- kirjoitti...

Äkkiä Blogloviniin! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground