Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kasvitaulujen tunnelmaa

19.12.2011


Joulu näyttää mustalta ja sateiselta, lunta emme enää saa. Se vähän harmittaa. Joulu ilman lunta ei aivan tunnu joululta. Mutta onneksi on aina nämä sisustusjutut, jotka piristävät mieltä harmaassakin säässä. On ihana haaveilla ja mielikuvin rakentaa omaa kotia. Nyt kun itse rakentaminen on tauolla kevääseen asti, on minulla hyvin aikaa keskittyä nettikauppaani. Lisätä hiljalleen valikoimaa ja tutustua jo kevään mallistoihin. Tällä hetkellä kaupastani löytää vanhan tavaran lisäksi lähinnä Nordalin ja Jeanne d'Arc Livingin tuotteita, mutta muitakin sisustusmerkkejä olisi kevään mittaan tarkoitus laittaa tarjolle. Jostain on kuitenkin lähdettävä liikkeelle ja itse olen tämän hetkiseen valikoimaani jo oikein tyytyväinen. Voin sanoa, että kauppa on ihan minun näköiseni ja toivon, että tekin viihdytte ja löydätte jotain ihanaa koteihinne.

Nyt tahdonkin esitellä uusimmat lisäykseni, eli nämä ihastuttavat kasvi- ja siemenaiheiset Jeanne d'Arc Livingin postikortit ja julisteet.

Photos by Jeanne d'Arc Living


Jeanne d'Arc Living on tanskalaisten ehkä kaunein lahja maailmalle. Tämä ihana ranskalaista rappioromantiikkaa vaaliva yritys ja tuotemerkki tarjoaa yksilöllisiä tuotteita, jotka henkivät vanhojen kartanoiden ja maaseudun herkkää aistikkuutta. Pala Ranskaa pohjoismaalaiseen sisustukseen. Erilaista ja käsin tehtyä, ekologista. Jeanne d'Arc Living on ylpeä arvoistaan; suurin osa sen tuotteista valmistetaan Tanskassa tai mualla Euroopassa. Materiaalit ovat luonnollisia - puhdasta 100 % pellavaa, untuvaa, orgaanisin värein painettuja printtejä jne. Jeanne d'Arc Living keskittyy kauniisiin yksityiskohtiin. Kauppamme valikoimissa on mm. kauniiden tekstiilien lisäksi saatavilla nyt myös näitä ihania vanhoista ranskalaisista kasvitauluista uudelleenvalmistettuja kortteja ja julisteita, laadukkaalla paksulla pahvilla. Helppo tapa kehystää ja kaunistaa kotia!2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Noi on kyllä hienoja. Jotain tuollaisia oon jossain vaiheessa etsinytkin. Mikäli tarve vielä ilmaantuu muuttommekin jälkeen niin tiedänpähän minne tulla ; )

kodinkuvalehti.fi/ruususuu kirjoitti...

Nuo taulut ovat kyllä ihania, harkitsen! :) Mukavaa joulunodotusta sinne!

Proudly designed by Mlekoshi playground