Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Piparin tuoksu

22.12.2011


Eilen illalla halusin juhlistaa joululomaani pipareiden teolla. Pojat olivat tietenkin heti innokkaana mukana leipomassa ja leikkimässä muoteilla ja taikinalla. Kaivoin kaapin perukoilta Mailegin Gingerbread Cookies -peltirasian, jossa säilytän piparimuottejani. Uutuutena tähän jouluun otimme käyttöön myös mahtavan traktoripiparimuotin, jonka löysin Kokkolan asuntomessuilta kesällä. Tuo pieni tuliainen oli erittäin mieluinen, Abel pörräsi ja ajelutti sitä pitkin pöytää ja Elia tykkäsi tehdä omia traktoripipareita.


Jouluvalmistelut alkavat olla hyvällä mallilla. Tänään sain viimeiset ruokaostokset tehtyä, huoh. Mikä helpotus, kun tietää ettei enää asioille tarvitse lähteä. Nyt vain sytyttelemme kynttilät, käärimme arjen paineet ja kiireet visusti pakettiin ja viskaamme sen lumihankeen (täälä muuten on satanut lunta, ihanaa). On aika käpertyä kodin intiimiin joulutunnelmaan ja ottaa rennosti. Minä olen nautiskeluni jo aloittanut glögillä ja pipareilla. Tunnelmakuvia laitan pian lisää, napostelevista pojista ja jouluisista ompeluistani....huomiseen!
Joulurauhaa joka kotiin!  <3

5 kommenttia:

Sari/Kotihyppysissä kirjoitti...

oi, mihin ihanaan piparintuoksuiseen blogiin törmäsin.
klikkasin lukijaksesi.
Rauhaisaa joulua sinulle ja perheellesi :)

Nimetön kirjoitti...

Mukavaa ja rauhaisaa joulua teille!

Miia kirjoitti...

Tervetuloa Sari, sitä samaa teille! :)

Nimetön kirjoitti...

Ihanaa,kun vihdoin pääsit Joulun viettoon. Kiva kun taas leivoitte. Odotan innolla, että välipäivinä voisin leipoa poikien kanssa korvapuusteja. Tulkaa jos haluatte meille tapanina. Syödään ja nautitaan yhdessä olosta.
Lähdemme jo huomenna ajaan pohjoiseen ja otamme sielä rennosti ;) Leppoisaa Joulua ja lepoa t: äiti HALEJA POJILLE !

Miia kirjoitti...

Kiitos äiti, me tulemme tapanina :)

Proudly designed by Mlekoshi playground