Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JDL Meets IKEA

30.4.2012Mahtavia uutisia taas Niittylä Homesta!! Omistatko IKEAN kulahtaneen tai tahraisen, mutta yhä toimivan EKTORP sohvan, rahin tai nojatuolin? Nyt Jeanne d'Arc Living tarjoaa sinulle mahdollisuuden laittaa vanha sohvasi uuteen uskoon näillä upeilla, käsin räätälöidyillä pellavapäällisillä. Päälliset ovat pesunkestävää, laadukasta pellavaa ja niitä saa joka sohvamalliin kahta eri sävyä, beigeä tai luonnonpellavan väristä. Tee sohvastasi lähes ikuinen tällä irrotettavalla, pestävällä ja todella kauniilla päällisellä! <3 Löydät kaikki mallit nettikauppamme uutuuksista.


Uutuuksista löydät myös nämä upeat JDL laskosverhot, joita saa jopa neljässä eri leveydessä ikkunasi koosta riippuen (80-160 cm). Toinen verho on valmistettu kauniin hiekansävyisestä, läpikuultavasta pellavasta ja toinen verho taas romanttisesti valkoisesta puuvillasta vanhan pitsibrodeerauksen kera. Ihanaa, nämä ajattoman kauniit verhot eivät ole koskaan pois muodista!

Photos by JDL


Sisustusintoa teillekin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jestas minkä hintasia... mielummin ostan uudet päälliset Ikeasta vaikka joka vuosi... aika monta vuotta saa ostaa esim. nojatuolin päällisiä, että JDL hinta tulee täyteen....

Miia kirjoitti...

Niin varmasti, mutta onko käsityö ollut koskaan verrattavissakaan massatuotantotekstiileihin? Kyllä varmasti maksaa yhtä paljon, jos teettää ompelijalla vastaavanlaisen päällisen. Ja tietääkseni Ikean omat päälliset eivät ole pellavaa.

Anonyymi kirjoitti...

No ihan sama mitä ne Ikean päälliset on, kunhan ajavat asiansa. En mieti sohvalla istuessani, että istunko nyt käsityön päällä vai massatuotantotekstiilin päällä.

Täti Ruskea kirjoitti...

Nuo laskosverhot on kyllä tosi kauniit :)

Proudly designed by Mlekoshi playground