Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vohvelinmakuista Rakkautta

27.4.2012


Täälä kotikolmikko taas tervehtää rennoissa tunnelmissa. Pikkuväki on toki jo yöunilla, joten tämä hiljaisuuden saavuttanut haluaa jakaa teille päivän tunnelmia. Kotiintulo töistä oli tänään erityisen toiveikas kuin alkoi  neljän päivän vappuloma. Sen kunniaksi olin jo eilen luvannut esikoisellemme tänään vohveli-illallisen. Mies teki käskystä taikinan valmiiksi ja pääsimme paistopuuhiin pikkukakkosen aikaan. Masut täytettyinä herkuista, oli hyvä kaatua "moukuttain" (=kainalokkain) sohvalle lastenohjelmien ääreen. Voiko perjantai paremmin alkaa....nämä pienet yhteiset hetket ovat sitä arjen juhlaa <3


Tässä kotoisia tunnelmia hetkistä aiemmin. Isi taustalla miettii päänsä puhki seinärakenteita ja viemäriputkia. Isompi poika malttamattomana seisoo ja odottaa joka vohvelin valmistumista hellan äärellä ja hivelee äitiä onnessaan. Tuossa hetkessä sain kuulla häneltä ehkä ihanimman rakkaudentunnustuksen ikinä: "Äiti on maailman paras voffelinpaistaja!" :) Tunsin itseni tärkeäksi, mikä onni se onkaan!


Elämä on nyt.....ja rakkaus piilee pienissä teoissa.
Kaunista viikonloppua teille jokaiselle!
-Miia
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos samoin!
Ihana tunnelma , kun lapset odottaa vohveleita rauhallisina. Toi kuva missä pikkumies on pöydän reunalla katsomassa kameraan, oli tosi sykähdyttävä. Oletko leikannut pitkät hiuksesi lyhyeksi?
Hauskaa vappua rakentamisen lomassa.
t: syksyn lapsi

Proudly designed by Mlekoshi playground