Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kesävalmisteluja

28.5.2012Nyt saa kesä mun puolesta tulla! :)
Ei ole mua nyt blogissa näkynyt, kun puuhaa on ollut niin monenlaista. Me vietettiin viikonloppu pihalla ja kesävalmistelujen merkeissä. Te muut äidit tiedätte, millainen projekti vuodenajanvaihdos lapsiperheessä aina on. Jotta kesä voi alkaa, on käytävä läpi vaateinventaario ja pyykkirumba...pistettävä haalarit ja talvivaatteet varastoon ja hankittava kesävaatteet tilalle (no se on se mukavampi osuus kun saa luvan kanssa lähteä kaupoille). Myös oman työnsä vaatii piha ja sen siivous. Mutta kesäähän on niin mukava valmistella, eiks vaan? Nyt on oloni niin helpottunut, kun kesäkalusteet on paikallaan, kukat istutettu ja vaatteet järjestyksessä.
Koti alkaa olla valmis nauttimista varten, JEI! :)

Tässä pojat lauantaina kaupungilla mamman kanssa shoppailemassa. Ostettiin lippiksiä, shortseja, sandaaleja jne.
Kesän ekat kioskijäätelötkin nautittiin!


Tämän Bloomingvillen riipputuolin asensimme tänään terassin kattoon ja se oli kyllä heti lasten mieleen.
Kyllä siinä nyt kelpaa keinutella, kelliä ja nauttia lämmöstä! 


Perinteisen kesäkeitaamme rakensimme pihanurtsille aurinkovarjolla ja mummolan vanhoilla rottinkikalusteilla, jotka olemme maalanneet valkoiseksi. Erityisesti tuo sohva on tosi ihana vuorata tyynyillä ja vilteillä ja sitten käpertyä sinne kirjan kanssa. Sohvalla on pötkötelty monet kesäpäivät sekä -illat ja niin aion tehdä tänäkin kesänä. Kun kunnon helteet alkaa, tulee keitaalle vielä lapsille kahluuallas.


Joitain suosikkikesäkukkiani olen jo laittanut. Toivotaan ettei yöhallat enää iske. Tykkään tosi paljon kuvien hortensiasta, keijunmekosta ja lankaköynnöksestä. Yleensä olen hukuttanut itseni kukkiin, mutta voi olla että tämän kesän menemme hillitymmällä linjalla. Ei ole joka ilta tuntia aikaa kastella kukkia. Lämpöisiä päiviä ja iloista mieltä!

2 kommenttia:

Anna G kirjoitti...

Kaudenvaihdosrumba on kyllä aina melkoinen, mutta ah niin ihanaa sitten kun sen saa tehtyä :) Suloinen tuo B:n riippukeinu! Olisikohan sille paikkaa meidän terassilla....

sanna kirjoitti...

Kauniita terassikuvia. Tuo riippukeinu on aivan ihana Tuollaisesta haaveilen meillekkin !

Proudly designed by Mlekoshi playground