Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busy Days

26.6.2012


Busy days - välillä tuntuu, ettei lomani ole vielä alkanutkaan! Se taitaa olla nyt tämä koko rakennuskesä sen luontoinen, ettei tässä paljon pääse kesästä nauttimaan ja beachille makoilemaan. Mutta eipä ole kunnon helteetkään vielä alkaneet (ainakaan täälä), joten ei haittaa sen puolesta. Onpahan oikein sopivat säät rakennusmiehille. Kiireiseen arkeeni kuuluu nykyisin mm. seuraavaa:

- perus lastenhoito ja ruuanlaitto
- pupun ruokinta ja häkin putsaus
- raksalle ajelu lasten (+ pupun) kanssa > eri maastossa leikkiminen tuo vaihtelua
- nettikauppaan liittyvä sähköpostittelu, pakkaus + postissa käynti
- raksaan liittyvä sähköpostittelu ja tarjousten kysely
- lenkkeily lasten kanssa tai joskus erittäin harvoin (jos olen onnekas) yksin
- kukkien kastelu ja kodinhoito (jos ehtii ja jaksaa)


Raksalla ja kotona eletään kieltämättä välillä kuin pellossa. Isäntä pitää kyllä raksan siistinä, mutta samaa en voi sanoa meistä.
Me mennään ja tullaan....välillä on lapset sen näköiset, kun olisi ojassa uitettu. Mutta me nautitaan villistä ja vapaasta menosta - se on kai tän kesäloman parasta antia, kun ei rutiinit ja säännöt sido!


Lenkille kaipaisin päästä vaikka joka päivä, mutta se ei tässä elämänvaiheessa onnistu. Kun mies tekee pitkää iltaa, on ainut mahdollisuuteni päästä tuulettumaan ottamalla lapset mukaan. Heidän ehdoilla siis juoksen, mitä he jaksavat pyöräillä ja istua vaunuissa. Uuden Lumian käyttö lenkillä on myös oma houkutuksensa, joka motivoi liikkeelle. Musiikki vie ajatukset hetkeksi muualle ja Sports Tracker haastaa parempaan suoritukseen. Puhelimen kameralla ikuistin tämän lenkkinäkymän (kuten kaikki muutkin postauksen kuvat); matkan varrella näkyy heppoja ja maataloja. Ei siis hassummat landereitit ulkoiluun! Lumian lempparisovelluksista postaan teille sitten myöhemmin.

Kuvat: Lumia 800

Kauniita kesäpäiviä teidänkin arkeen!


1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Niin tuttua..niin tuttua <3. Meillä alkaa olemaan loppusuoralla raksa-aika...ainakin isommat..ainaha sitä jotain :) Ite tehty KAIKKI. Eka alakerta ja nyt valmistu yläkerta...liiteri, talli, pihasauna, leikkimökki ja kaikki pihahommat. On auttanut kun ajatellut, että on "elämäntapa" ja nauttii niistä ihan pienistä onnen hetkistä...kun isi on tullut raksahommista ja käyty saunassa ja syödään yhdessä <3

Jaksuja sinne. Voi sitä onnea kun ekan yön omassa itse tehdyssä kodissa saatte nukkua :)

Proudly designed by Mlekoshi playground