Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kotiarjen parhaat palat

14.6.2012


Elämä täälä kotiäitinä on lähtenyt rullaamaan ihan kivasti. Ei aina ole helppoa olla yksin lasten kanssa ja juuri tänään viimeksi menetin totaalisesti hermoni kauppareissulla. Kyllä te tiedätte, miten lapsista on mukava alkaa juuri kaupassa riehumaan, juoksemaan ja temppuilemaan, kun sata silmäparia tuijottaa ja äiti on liian väsynyt ottaakseen tilanteen haltuun. Mutta sitten kun ollaan kotona vaan, on elämänmeno melko seesteistä ja letkeetä. Ei aina, mutta kotona on paras olla! Tässä teille joitain parhaita paloja arjestamme.


Kuten olen jo nettikauppani blogissakin hehkuttanut, tämä riipputuoli on meillä kesän pelastus. Siinä me kukin vuorollaan nautiskellaan, heräillään ja nukutaankin päikkäreitä. Voin vain kuvitella, että jos minulla olisi vauva, siinä olisi ihana imettääkin kaikessa rauhassa kesätuulen puhaltaessa kasvoille.


Vielä kun vietämme viimeistä kesää tässä pienessä asunnossa, on pihaelämä kuin henkireikä. Pihassa on onneksi lapsilla tilaa kirmata ja juoksennella, kun alkaa seinät kaatumaan päälle. Rottinkisilla, mummolan vanhoilla ulkokalusteilla on oma tärkeä roolinsa ja ne ovatkin jo maalauksemme jälkeen ihanasti patinoituneet. Pyrin kattamaan pojille kaikki ruoat pihalle - kesä on vain kerran vuodessa!


Viime viikolla kylvimme Elian kanssa myös ensimmäiset salaatin, herneiden, tillin ja punajuurten siemenet Kekkilän istutuslaatikkoon. Nyt vain odottelemme satoa malttamattomana! Tänään haettiin myös tomaatin- ja kurkun taimet, jotka pitäisi istuttaa illasta.


Pikkupuutarhani alkaa olla taas kukoistuksessaan, kun terassin paalua kiertävä villiviinikin on vehreänä. Toissa kesänä istuttamani pionit ovat nupullaan ja varmasti jo juhannuksena niihin aukeaa pinkit kukat. Tuskin maltan odottaa! Nettikaupan sinkkitikkaat olen laittanut köynnöskasveille kasvutueksi. Samoihin tikkaisiin taidan tänä vuonna myös sitoa kiinni tomaatin ja kurkun varret.Kaiken ulkoilun ja pihapuuhastelun jälkeen sisällä sitten rentoudutaan. Kotia olen uudistanut sisältäkin muutamilla nettikaupan tuotteilla: tähtityynyillä ja rautaisella korilla, jossa on pyörät alla. Siihen oli hyvä laittaa joka puolelle kasaantuvat raksapaperit, mapit ja esitteet järjestykseen. Kaikkia tämän postauksen tuotteita löytyy teillekin heti varastosta.


Vielä tähän loppuun on pakko jakaa nämä mainiot Elian piirrustukset, jotka minusta niin henkivät sitä lapsen onnea, kun on loma ja saa olla kotona. Yhteen paperiin Elia piirsi itsensä ja Abelin hymyssä suin - onhan 4v. synttäritkin viikonloppuna tulossa! :) Toiseen paperiin hän piirsi meidät vanhemmat pitämään toisiamme kädestä kiinni ja vielä jopa sydämet vatsaamme (mitähän se meinaa!?). ;) Kolmanneksi hän halusi piirtää isin pakettiauton, jolla isi ajelee aina töihin ja raksalle. Elia kuvaili tarkkaan autoon piirtämänsä portaat sun muut ja lopuksi sanoi, että "isi paiputtaa ja halii meitä". Niinhän hän aina tekee lähtiessään! <3


Onnellista kesää teillekin kaikille! :)3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Todellisia parhaita arjen herkkupaloja :)

Kesäpäivä kirjoitti...

Kauniita kuvia ja suloisia fiiliksiä! Tsemppiä raksaäidille! Itse olen ollut raksaleski useamman kerran ja voin sanoa että toisinaan se on ollut rankkaa. Mutta se palkka,kun pääsee uuteen kotiin,on vaivan arvoinen.
Kiitos tästä blogista! Täällä yksi kotiäiti seuraa juttujasi ja saa hyvän fiiliksen. Kiitos!

Miia kirjoitti...

Kesäpäivä, kiitos paljon sinulle kommentistasi, joka ilahdutti ja kannusti vastaavasti minua jaksamaan ja jatkamaan samaan malliin! Näitä kommentteja ei jostain syystä minulle paljoa täällä heru, mutta aina on aivan mahtavaa kun joku, edes yksi ihminen vaivautuu jotain minulle kirjoittamaan takaisin. Kuitenkin tässäkin blogissa on tarkoituksena jakaa hyvää oloa ja mieltä muille, eikä vain itekseen harrastella ;) Eli KIITOS siis myös sinulle - tieto siitä, että ilahdutan sinua, antaa paljon intoa jatkaa blogin kanssa! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground