Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tunnelmia Niittylästä

24.6.2012


Hei, juhannukset on nyt vietetty ja ajelut ajeltu (lähdettiin sittenkin koko poppoo liikenteeseen). Kyllä se vaan niin on, että juhannuksessa parasta on sauna, grilli ja ystävien seura! Huomaan, että nyt kun koti alkaa valmistumaan ja pian siirrytään odotettuihin sisäpintoihin, on keskustelut ja ajatukset paljon sisustuksessa. Tulee kyseltyä ystävienkin mielipiteitä takasta, lattiasta, keittiöstä jne. Lapsiperheelle myös käytännöllisyyspuoli on yleensä tärkeä. Jännä nähdä, millaisiin valintoihin me lopulta päädytään....ainakin suihkutilan kaakelit olen viimein saanut valittua ja postaan niistä teille sitten myöhemmin. Myös keittiöstä olisi tarkoitus jakaa vielä paljon ajatuksia, kun vaan ehtisin kaikkeen... ;) Tässä postausessa kuitenkin nyt kuvia talosta tällä hetkellä, kun katto on valmis ja panelit seinissä. Kaikki koristelistat ja nurkkalaudat toki vielä puuttuu. Kuisti alkaa olla jo aika kutsuva - mitähän se on sitten, kun ikkunat ja ovi ovat paikallaan. <3


Viime kesänä takapihalle istuttamani ensimmäiset puut ovat pysyneet hengissä, huh. Tammi, omenapuu ja luumupuu voivat hyvin ja tuovat minulle toivoa ja jatkuvuuden tuntua jo nyt. Haaveilen jo salaa siitä päivästä, kun olen vanhana rouvana takapihalla kiikussani ja ihastelen komeita puitani ja lapsenlapsia niiden juuressa. ;) On ihanaa rakentaa kotia, jonka tietää jäävän perinnöksi lapsille ja tuleville polville!


Etupihan metsikössä kukkii vielä kauniisti suopursut. Onneksi rakennusprojektimme (vaikka kaadoimmekin paljon metsää) ei ole tuhonnut kaikkea luonnonkauneutta Niittylässä. 


Muistakaahan myös osallistua arvontaani pari postausta taaksepäin.
Kesäterveisin,
Miia


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kuisti(kin) on kyllä niin superihana!! :) Ihastelee käly täältä tiilisestä suorakulmiotalostaan ;)

Miia kirjoitti...

Käly hei, kiitos ja kyllä teidänkin talo on ihana :)

TiinaK kirjoitti...

Tästä teidän talosta tulee mielettömän ihana !! En malta odottaa sen valmistumista :)

Johannah kirjoitti...

Rakentaminen on kivaa! Se oli ihanaa aikaa kun sai valita sisustusmateriaaleja. Välillä tosin tuli ähky kun tarjonta oli niin suurta ja tuli vaikeuksia tehdä valintoja :)

Proudly designed by Mlekoshi playground