Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Viikonlopun raksakuvia

12.6.2012


No niin, nyt kun on reissukuvat ja tunnelmat teille jaettu, niin päästään taas itse asiaan - eli raksalle! :) Aurinkoisten ja lämpimien säiden vuoksi on ollut kiva touhuta pitkiä päiviä ulkona, joten kuvat tulevat teille vähän viiveellä. Talomme etuseinäkin on todellisuudessa jo kokonaan paneloitu, mutta koska nämä kuvat ovat viikonlopulta, niin talon ulkoasu on ollut vielä tämännäköinen. Miehen laittaessa ja sirkkelöidessä kattotiilejä paikalleen pojat viipelsivät pitkin maita ja mantuja. Erityisesti takapihan maakasat kiehtoivat Kukkulan Herra -leikkeihin. Kun piha on vielä myllerryksen vallassa, on vaikea kuvitella, että jonain kauniina päivänä noiden maakasojen tilalla on ehkä vehreä, kukkiva puutarha. ;)


Koska autotalliakaan ei ole vielä maalattu, niin tässä olen saanut rauhassa pähkäillä talon ja tallin maalia. Testasin takapihan seinään tätä yhtä vanhan valkoista maalia, josta ihan tykkään. Jos nurkkalaudat ja ikkunanpuitteet jne. maalataan valkoisella, niin ne toki erottuvat paremmin, kun seinässä on jokin pienikin sävy. Tämä vanha valkoinen taittuu hiukan vanhan vihreään. Toinen vaihtoehtoni olisi mennä lämpimän keltaiseen päin...en osaa millään valita kumpi hyvä. Mitä te tästä tuumaatte?


Kivaa viikkoa ja nähdään taas pian kotitouhujen parista!


7 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Mikähän noissa multa- ja hiekkakasoissa on niin lasten mieleen? Meillä on ihan sama meininki! Muutettiin maaliskuussa ja kun huhtikuussa lumet sulivat, olivat lapset yltäpäältä kuorrutettuja hiekkaan, kierittyään ensin lumikassa ja sitten hiekassa... Ja se sisään kantautuvan kuran määrä! No mutta ensikeväänä jo toivottavasti vähän vihertää niin meillä kuin teilläkin :) Nyt keskityn ihastelemaan naapurin vehreää pihaa.

Anna G kirjoitti...

Hurjaa kyytiä teidän talo valmistuu!

Talomaalin valinta on vaikea juttu. Me olimme juuri ennen vanhan talomme myyntiä maalauttaneet sen, ja koska en ehtinyt nauttia uudesta väristä, halusin uuteen taloon saman väripinnan. Helpotti tuolloin valintaa :) ja olen seinäväriin edelleen oikein tyytyväinen.

Miia kirjoitti...

Hanna, sanopa muuta! Rakennatteko tekin?

Anna, saanko kysyä mikä maali ja väri teillä on?

Anonyymi kirjoitti...

Ei itse rakennettu, mutta oltiin tässä projektissa mukana alusta asti ja valittiin kaikki matskut ym. itse. Meille sattui ahkera rakentaja. Viimevuoden heinä-elokuussa tehtiin sopimus ja maaliskuussa päästiin muuttamaan. Pitkästä tavarasta teki. Nyt rakentajalla on vielä piha tasaamatta ja pieniä juttuja, mutta muuten on täysin valmista. Meille jää tietysti pihanlaitto itselle. Se onkin haastavaa, kun en ole ollenkaan pihanlaittajatyyppiä. Eikä meistä olisi ollut rakentajiksi EI ollenkaan. Hatun nosto teille. Pienten lasten kanssa kun vielä teette!

Blogistani näet pieniä kurkistuksia meiltä :)

Hanna kirjoitti...

hups, lähtikin anonyymina. Tuo ylempi kommentti on siis ekan Hannan :)

Anna G kirjoitti...

Meillä talomaali on Tikkurilan ulkovärikartan harmaa 568X. Näyttää Tikkurilan nettisivuilla tosi tummalta, mutta luonnossa on kaunis perusharmaa, ei taita siniseen eikä violettiin. Eikä ole tosiaankaan tumma. Kaikki puitteet ja ovet ovat valkoiset.

Harmittelen nyt miksi en ottanut mustaa ulko-ovea!! Saisihan sen maalautettua, mutta rahareikiä on muitakin :)

Blogissani sivupaneelissa on pari ulkokuvaa takapihan puolelta jos haluat käydä katsomassa :)

anna

Miia kirjoitti...

Anna, ihanan näköinen talo teillä, taitaa olla Aurora?! Kyllä oli muuten hyvän harmaa sävy. Mä taidan kuitenkin pysyä valkoisen rajamailla kun kattokin on punainen. Joo musta ovi olis aika magee, enpä ole koskaan nähnyt livenä mut voin kuvitella! No sit joskus tulevaisuudessa uusitte tai maalautatte jos jää ylimääräistä nappulaa, se on hyvä idea! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground