Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finally in Pinterest!

26.7.2012


Heippa, huomaa jo täältä blogistakin, verrattuna viime kesään, että rakentamisemme tahti on kiihtynyt. Kyllä te jo rakentaneet tiedätte, kun lopussa tulee vaan aina kiire, vaikka olisi kuinka hyvin koittanut olla varautunut kaikkeen! Valintoja pitää tehdä sellaisella vauhdilla, että kauhistuttaa. Just eilen illalla mies kysyi multa, että kuinka moneen seinään laitetaan panelia ja kuinka moneen tapettia/maalia!! -Ööööö, ootas mä plärään eka pari sisustuslehteä ja Pinterestiä ja palaan sulle sit ASAP! Huomaan olevani niin ei-valmis tuollaisiin kysymyksiin, unprepared! Äkkiä hakemaan jostain inspiraatiota ja vahvistusta valintoihin. Kai nuo sisustuskuvat ovat naiselle ne jokin sisäisen äänen ja oman tyylin confirmation method. Jos jossain kuvankauniissa huoneessa on laitettu samoin tai käytetty samoja materiaaleja, niin sen täytyy olla sit hyvä meillekin (at least in my dreams!) ;D Tässä toissailtana ystävät tulivat käymään meillä ja kun V näki mun sisususlehdet levällään olkkarin lattialla (useimmat ihan liian vanhoja numeroita), niin sain käskyn unohtaa vanhanaikaiset lehteni ja liittyä Pinterestin ihmeelliseen maailmaan. No joo, myönnetään, oli jo aikakin!! Eli tein se viimein....asia on vain laiskuuttani roikkunut ja oon hamstrannu viime vuosien varrella inspiraatiokuvani kovalevylle ja lehtileikkeinä laatikon pohjalle. Nyt on aikas mahtavaa, kun on netissä oma paikka, mihin saa näppärästi kerätä ne itelle tärkeimmät kuvat. Niin ja saa jakaa ne myös teidän kanssa, kun ei ole tänne blogiin aikaa niitä kaikkia laittaa! :D Eli minut ja inspiraationi löydätte Pinterestistä nimellä Miia from Niittylä, tai klikkaamalla täältä. Tulkaahaan seuraamaan, mikä saa mut syttymään ja vähän hakemaan vinkkiä kodinsisustukseen :) Lisää kuvia tulossa kunhan ehdin vähitellen laittamaan. Hope you like them!Sitten sain sähköpostiini vähän keittiön päivityskuvia puusepältämme. On tämä hyvää palvelua, kun seppä lähettää mulle matskua, mitä voin tännekin laittaa :) Aika ihanalta näyttää mun silmään...sielä jo hiotaan sisälaatikkoja ja mm. listatkin ovat noin komeassa kasassa. Kyllä mä niin nostan hattua ja salaa vähän kadehdinkin tuota inspiroivaa ammattia!


No, me täälä jatkellaan raksaelämää ja valintojen pohdintaa. Palataan taas kun sopiva väli löytyy. Niin ja kiva kun ootte jättäneet viime aikoina kommentteja ja postaustoiveita blogiini.....on ollut itellekin paljon mukavampaa tulla tänne, kun on vähän elämää! :) Talomme edistyy vähitellen: ensimmäiset väliseinät on laitettu ja tuohon kuvan vierashuoneeseen kuvittelen jo ystävät ja mumman yöpymään. :)


Haleja ja aurinkoa,
Miia


4 kommenttia:

Kesäpäivä kirjoitti...

Inspiroivia kuvia! Pidän tyylistäsi. Kiva seurata projektianne. Vähän meinaa alkaa välillä tulla rakennushaave,vaikkei sais tulla. Kyllä se on ihminen oppimaton :). Ainahan vois tehdä erilaisia ratkaisuja jne... Voi tätä muurahaisverta;),aina rakentamassa.

Tanja kirjoitti...

Voi että ..Olen kanssa selaillut noita pinterestejä ja unohtanut koko jutun.... Täytyypä skarpata! Ihana keittiö tulossa...

Lantliga Drömmar kirjoitti...

Osaan kuvitella, kuinka hieno keittiöstä ja ylipäätään talostanne tulee! Itse rakennamme myös vanhantyylistä taloa (hitaasti, mutta varmasti) ja meillä on niin samanlainen maku, joten vierailen useasti blogissasi, vaikken puumerkkiä ole vielä jättänytkään. Kiitokset, sain taas monen monta ideaa takataskuun sinulta! Tuosta pinterest-sivustosta en ollut ennen kuullutkaan ja olipas kuvat niin ihania, että oli pakko laittaa se kirjanmerkkeihini. Kiitos :) Laitan vielä yhden blogivinkin, mistä haen paljon ideoita: http://vitadrommarochbusigabarn.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana talo tulossa. Tässä blogissa on sitä tunnelmaa. :)

Proudly designed by Mlekoshi playground