Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Loppisrace

7.7.2012


Heippa, eilispäivä meni rattoisasti (no vähän rankastikin) yksin poikien kanssa reissatessa Purmoon kirpparitapahtumaan. Mieheltäni sain pihistettyä raksapakettiauton, joten löytöjen koolle ei ollut rajoitteita. Olin kuitenkin säästeliäs vaimo ja ostin vain kahdet vanhat pariovet, uuden maalisävyn Lundagårdista ja jotain pientä sisustukseen ja pojille ;P Ihan täydellinen päivä säänkin puolesta....kunnon helle ja oikea landemarkkinatunnelma! <3 Tosin pakussa kun ei ollut ilmastointia, niin hiki ja kuumuus koetteli pikkumiehiä. Onneksi olin varannut mukaan monta pulloa vettä. Loppisrace on ihan mahtava idea...ihmiset myy vanhoja tavaroita omissa pihoissaan ja maatiloillaan. Sit me ostelijat kierreltiin autolla kartan mukaan kauniilta tiloilta toisille aarteita metsästäen!


Elia toimi alkuinnostuksessaan tärkeässä roolissa....mun kuninkaallisena kartanlukijana! ;) Tällä prinssillä oli päällään style landeasustus äidin silmäniloksi: Småfolkin landepaita teeman mukaan ja Kaunasista tuliaisena tuodut Wayfarerit. Viime kesänä kirppikseltä löydetyt Crocsit ovat ihan pojan suosikkikesäkengät. Ihana pikkumies!


Purmon keskustassa olevan Lundagårdin sisäpihalla kävi kuhina. Olisin voinut ostaa heidän kaikki huonekalut, mut jätetään myöhemmälle ;D Tarjolla oli myös paljon vanhoja vaatteita, ikkunoita, lamppuja jne. Tuo kuvan vanha tarjotin jäi vähän kaivelemaan...se on siis ehkä vielä sielä, jos tänään innostutte käymään!3 kommenttia:

minttumaari kirjoitti...

Hei. Voi kumpa pääsisin itsekin käymään tuolla. Matka vain on liian pitkä. Markkinat ilmeisesti järjestetään joka kesä. Täytyy panna muistiin jos sitten ensi kesänä lomareissun yhteydessä poikkeais markkinoille. Mahtava idea.

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko laittaa vanhoista pariovista kuvat?

Paint it black kirjoitti...

Mä kävin kans tuolla, mutta mukaan jäi vaan muutama matonkuderulla! Ihana tapahtuma kyllä! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground