Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Asuntomessut

5.8.2012


Terveisiä Tampereelta ja kiitokset Asuntomessuille, joka kutsui meidät nauttimaan tapahtumasta!
Viime vuoden Kokkolan messuihin verrattuna tänä vuonna Asuntomessut olivat paljon modernimmat ja futuristisemmat. En löytänyt messualueelta yhtään ns. perinnetaloa, vaan arkkitehtuuri oli todellakin modernia ja selkeälinjaista. Isoja ikkunoita, kattoterasseja, Loft-koteja, valkoista kiveä, lasia, betonia, mustaksi paneloituja "latotaloja" - jotain aivan erilaista, mutta tyylikästä!


Minua ihastutti tässä talossa pintojen betonilaasti sekä nuo upeat kokovartalotaidetaulut, jotka on teetetty perheen lasten kuvista.
Harmoninen ja yhtenäinen sisustus - yksi lempikohteistani!


Hain messuilta erityisesti ideoita tulevaan saunaamme. Tässä kuvia näyttävistä saunoista, joista minä valitsisin alimman.


Tämän kadun varressa oli rivi huikeita Loft-asuntoja. Ei hassumpi city-lähiö! :)


Lisää sisustustunnelmia tulossa seuraavissa postauksissa....näitä kuvia kyllä riittää. Jos innostuit jo messuista, niin muistutan, että vielä on viikko aikaa käydä ihastelemassa näitä moderneja unelmataloja! :)


Hyvää alkavaa viikkoa,
Miia


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos messutuulahduksesta ja hyvistä kuvista :)
Syksyn lapsi

Marika kirjoitti...

Tänä vuonna ei ole oikein ollut mielenkiintoa lähteä asuntomessuille kun talot vaikuttavat ihan muulta kuin sellaisilta mistä me tykätään. Toki varmaan poikkeuksiakin mukaan mahtuu.

Paljon on ruvennut näkymään myös noita vaaleita saunoja. Mun saunan taas pitää olla ehdottomasti tunnelmallisen tumma, mutta kylppäri sitä vastoin saa olla vaalea :)

Anonyymi kirjoitti...

Messuilla oli myös tummia ja mustia saunoja yllinkyllin. Perinnetaloja ei tosiaan ollut vaan moderneja lähes kaikki yhtä hirsitaloa lukuunottamatta.

Miia kirjoitti...

Marika,

Joo koin myös, etteivät nämä olleet ihan minun oman maun mukaisimmat messut (tykkäsin Kokkolan taloista enemmän), mutta sisustuksia on aina kiva katsella ja oli myös jännä kurkistaa modernien talojen sisälle :)
Tumma sauna on myös tosi ihana ja tunnelmallinen. Itsekin vähän kyllä mietin, että onko vaaleassa saunassa sitten aina liian valoisaa ja "paljas" olo ;)

Proudly designed by Mlekoshi playground