Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Häikäisevää

11.8.2012


Hei, me ollaan maalattu taloamme koko viikon ja tänäänkin koko päivän, kun lapset lähtivät mummolaan. Ison talon maalaamisessa kahteen kertaan onkin aikamoinen urakka, joka tuntuu loputtomalta, mutta valmista tulee päivä kerrallaan. Pitää muistaa ottaa teillekin tilannekuvia tontilta, niin pääsette vähän näkemään taloamme ikkunoiden kanssa :) Anyway, asuntomessukuviani riittää vielä moneen postaukseen, joten näillä mennään tänäänkin. Messuilla sekä taloissa että sisustuksissa päävärinä tuntui olevan ajaton ja tyylikäs valkoinen. Itsekin olen valinnut suihkutilamme seiniin mattavalkoista Pukkilan 15x15 laattaa, kuten allaolevassa vessassa. Se on ajaton ja klassinen laatta. Tykkään! 


Yksi messujen mahtavimmista kohteista oli tämä koti, jossa lasikaiteiset kevyet rappuset yläkertaan lähtivät keskeltä isoa avointa tilaa. Rappuset jakoivat kivasti keittiön ruokailutilan ja olohuoneen sohvaryhmän toisistaan. Korkeassa huoneessa oli ilmava vaikutelma ja tuntui kuin olisi noussut taivaalle noita rappuja pitkin ;) Aika häikäisevä koti!


Se on jännä, miten talojen arkkitehtuuri on oman projektin myötä alkanut kiinnostamaan minua. Vaikka nämä talot eivät ole minun tyylisiä (eivätkä minun kukkarolla edes saavutettavissa), niin niiden erikoiset tilaratkaisut kiinnittivät huomioni ihan ensimmäistä kertaa. En siis väitä tietäväni arkkitehtuurista mitään, mutta oman kodin suunnittelutyön myötä olen huomannut, että talon suunnittelu on tavallisellekin ihmiselle mahdollista ja ideat toteutettavissa! :) Ihailen siis tälläisiä oivalluksia ja hienoja suunnitteluja. Ehkä jokin hullu fantasiani olisi piirtää lisää taloja...sellaisiakin joita en voi itse rakentaa ;D

Miia


Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground