Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Keittiösuunnitelmia

24.8.2012


Hei, viime keittiöpostauksessani taisin kertoa "päähänpinttymästäni" paneloida keittiön isoin seinä, mutta tulimme toisiin ajatuksiin viime hetkellä ja päädyimme tapettiin ja seinien levyttämiseen. Panelointikin on tosi kaunis, mutta me koettiin, että siinä on pieni riskinsä, että keittiö voi alkaa näyttämään liikaa mummola/mökkikeittiöltä. Panelihan tuo sellaista kaunista mummolatunnelmaa kivasti, mutta ei me haluta kuitenkaan menettää keittiön arvokkuutta ja meillä on  jo helmipanelia kuistilla, viherhuoneessa ja vessassa. Joten kaunis tapetti  on varma valinta ja sen voi aina vaihtaakin myöhemmin. Ikkunoiden asennuksen vuoksi paneloinnin mukaan ei jälkikäteen olisi enää helppoa laittaa levyjä seinään. Miehet olivat tosin jo ehtineet päivää aiemmin asentamaan ikkunat, kun aloin puhumaan epäilyistäni miehelleni, joten uusiksi meni. ;) Mies ruuvasi kuitenkin mielellään ikkunat kiinni uuteen kohtaan, koska ei ollut itsekään oikein ollut varma panelista. On se kiva, kun meillä menee ajatukset ja sisustusmaku loppujen lopuksi aika lailla yhteen <3 Nyt siis olen valinnut keittiöön avohyllyjen taakse, isolle ikkunaseinälle Sandbergin Miko-tapetin vaalean harmaan sävyisenä. Now I'm more than pleased with my last minute choice!


Puusepältä olen taas saanut paljon postissa kuvia - kiitos niistä! Täyspuukeittiömme työ edistyy hyvin ja tässä kuvassa näkyykin saarekkeen puinen sisälaatikko, 80 cm leveä leikkuulauta sekä laadukkaat rosteriset roskakorit/mekanismit. Keittiön maalisävyksi olen valinnut Tikkurilan Kalkin sävyn. Alempi kuva on samasta kohtaa saarekkeesta, missä näkyy Ikean posliiniallas ja laatikostojen peiliprofiilitkin jo paikallaan. Kaunista käsityötä! Oli todella lottovoitto löytää Hannu!


Lisää raksakuulumisia tulossa. Tänään on mm. kaunis ulko-ovi asennettu paikalleen ja siitä ottamani kuvat näette sitten huomenna.
Hyvää viikonloppua!
Miia


3 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Ihanan kaunista!

Anna G kirjoitti...

On se kyllä mahtavaa, että timpuri ottaa teille kuvia työn edistymisestä! Ikinä ennen en ole moista kuullut! Hieno juttu!

Kiva nähdä sitten keittiö valmiina :)

Kesäpäivä kirjoitti...

Ihan uskomattoman hienoja kaappeja! On taitava puuseppä ja hieno jälki! Tulee varmasti hyvä kokonaisuus sen tapetin kanssa...

Proudly designed by Mlekoshi playground