Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vähän valinnoista

7.9.2012


Mikä helpotus! To do -lista on alkanut lyhenemään valintojen suhteen. Olen viimein saanut päätöksiä ja kauppoja tehtyä. Olemme valinneet koko talomme lattiaksi (paitsi kosteat tilat) Novafloorin Parador Trendtime Arktis 1-sauvaisen tammiparketin mattalakatulla pinnalla. Lattian löydät täältä. Se on "normaalia" tammiparketin sävyä hiukan vaalempi, mistä pidän sisustuksen helppouden vuoksi. Mallipalan perusteella sävy ei näytä yhtään kellertävän, vaan taittuu hivenen harmaaseen. Useista tilaamistani mallipaloista tämä oli eniten minun makuuni ja luonteva valinta, jota ei tarvinnut kauaa miettiä. Tästä parketista on Novafloorilla nyt myös heidän nettikaupassa loistava syystarjous! Nettisivuilta oli myös tosi helppoa tilata ilmaiseksi mallipaloja, jotka tipahtivat postiluukkuun muutamassa päivässä. Voi kun pian päästäisiin jo asennushommiin!


Keittiön kodinkonehankinnoissa meillä kävi flaksi, sillä löysimme blogini ja googlauksen kautta Saksasta luotettavan kodinkone-edustajan ja Cucine 24 -nettikaupan, josta voi tilata useimpia merkkejä edulliseen hintaan. Smegin ja Boschin kodinkoneemme tulivat maksamaan n. puolet Suomen hinnoista ja tilaaminen sujui helposti englanniksi sähköpostilla (myös niistä malleista mitä ei nettisivuilta löydy). Koneet saapuivat hyvin pakattuina ja turvallisesti perille vain muutamassa työpäivässä. Kyllä maailma on vaan pieni! Voin lämmöllä suositella Cucine 24 -nettikauppaa. Tilasimme samasta kaupasta tulevaan keittiösaarekkeeseemme myös hienon Blancon hanan. Se varmasti kruunaa koko saarekkeen!


Kodinkoneemme ovat vielä paketeissa ja sielä pysyvät kunnes ne voidaan asentaa, joten tämän paljastavampaa kuvaa en saa vielä napattua :) Uuni on Smegin omilla jaloilla seisova, mutta muut koneet ovat Boschia. Mm. tämä valitsemamme Boschin KSV36AW40 jääkaappi on tällä hetkellä markkinoiden energiatehokkain jääkaappi, joka kuluttaa vähemmän sähköä kuin 9W energiansäästölamppu. Voit lukea aiheesta lisää täältä. Toivottavasti siis säästämme pitkällä tähtäimellä sähkölaskuissa tämän valinnan myötä!


Jos teillä herää joitain kysymyksiä näistä valinnoistamme, niin autan mielelläni.
Hyvää alkavaa viikonloppua,
Miia


1 kommentti:

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Vaikka on tullut ihan super huonosti kommentoitua, niin kyllä teidän projektia olen täältä käsin silti seurannut. Ihan mielettömästi onnea, olette kyllä saaneet valtavasti aikaan, ja talo on jo nyt ihan mieletön!
Keittiötäsi niin kaiholla katselen, se on täydellinen. Kommenttisi, jossa kerroit, että hymy nousee huulille, kun matkustatte kotiinpäin unelmakeittiö kyydissänne, sai mutkin todella hymyilemään.
Onnea Miia, te saatte täydellisen kodin! Ja varmasti kaiken näkemänne vaivan arvoista ♥

Proudly designed by Mlekoshi playground