Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hyvästejä

24.10.2012


Tämänhetkinen vuokra-asuntomme ei ole koskaan ollut mieleinen vanhoine tapetteineen ja muovimattoineen, mutta olemme asuneet tässä kohta viisi vuotta, joten tämä on ollut meidän koti puutteineenkin. Aina on vähän hävettänyt kutsua vieraita, kun keittiön seinässä makaa siihen kaikkien meitäkin edeltäneiden lapsiperheiden aikaansaamat pastakastikkeet ja sosetahrat. Siellä sun täällä on jokin paikka aina ollut pahasti rempallaan, mutta mitään pintaremonttia ei tähän vuokra-asuntoon ole kukaan aikonutkaan koskaan tehdä - ei liioin omistaja eikä me. Mutta kaikella on puolensa: asuminen on ollut halpaa, joten näiden vuosien aikana olemme säästäneet kunnon pesämunaa omaa kotia varten, sekä edellisiin kaupunkikoteihin verrattuna neliöitä ja oman pihan rauhaa on ollut mukavasti. Mitäpä niistä vähän repaleisista tapeteista, väliaikaisesti sen kestää. Olen myös huomannut, että se mikä alussa pisti pahasti silmään, on tullut jo tutuksi ja siihen on tottunut. Onnellisesti voi elää räjähtävässäkin kämpässä! ;) Kun sisällä ei kuitenkaan kauneus ole hivellyt silmää, olen saanut tässä asunnossa asuessa paljon henkistä voimaa pihasta ja puutarhan hoidosta. Olen siis kuvannut ja ihastellut näitä kauniin sinisiä ulkoseiniä, tehnyt sommitelmia ennemmin niitä kuin sisäseiniä vasten. Varsinkin punaiset ja pinkit kukat ovat näyttäneet aina ihanilta seinää vasten. Piha on nyt muuton alta tyhjennetty kaikesta puutarhatavarasta ja pyykkitelinekin lähtenyt. Näyttää ankean tyhjältä. Ainoastaan tämä antiikkipöytäni oven vieressä on enää tuomassa silmäniloa kotiin tultaessa. Sen päällä tönöttää ne viimeiset koristeet, calluna ruukussa ja vanha sifonipullo. Ihana näky, vähän haikeakin.


Huomenna aioin luopua myös jostain kauniista, joka ei uuteen kotiin enää sovellu. Makuuhuoneessamme on nätit ja laadukkaat Linumin raitakankaasta ompelemani verhot, jotka ovat yhä mieleen, mutta eivät pituudeltaan käy uuden kodin korkeampiin huoneisiin. Ajattelin laittaa ne myyntiin tänne blogiin, jos ne löytäisivät täältä uuden kodin. Tulkaahan siis huomenna tsekkaamaan verhoja!

Nyt häivyn kauan odotetun Greyn anatomian pariin...I'm a big fan! <3
Miia2 kommenttia:

Tanjuska kirjoitti...

Hei! Onko kyseessä samat raitaverhot jota joskus myit facen kirppiksellä? Voisin olla kiinnostunu jos oli ne vaaleenpunabeige raidalliset :)

Anonyymi kirjoitti...

melkein on laitettava ne huudettavaksi, koska taitaa kiinnostuneita tulla paljon! minäkin ne haluaisin! :)

Proudly designed by Mlekoshi playground