Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ekat Piparit & Milavida

28.11.2012Ensimmäiset joulun piparit on nyt leivottu. Tänä vuonna leivonta sujui jo paljon paremmin kuin viime vuonna, eli huomaan ilokseni, että lapseni ovat kasvaneet! ;) Saimme suurimman osan taikinaa nyt jo jopa uuniin asti ja pojat osasivat kaulia taikinansa itse. Lienevätköhän harjoitelleen piparintekotaitoja hoidossa, sillä niin kivuttomasti meni tämänkertainen sessio? Vähän haikeaakin oli huomata, että mulla ei enää ole taikinaa mussuttavaa taaperoa, joka tykkää lähinnä vain upottaa pulleat sormensa äidin pipareihin. Tuleekohan vielä joskus sekin aika, kun lapset haluavat leipoa ihan vaan keskenään ja neuvovan äidin pitää väistyä takavasemmalle? :)

* * *

Piparin tuoksua ja kaunista joulun tunnelmaa on tulossa myös Milavida-tapahtumaan la 8.12. Tätä suurta Antiikki-Sisustustapahtumaa Näsinlinnassa ei kannata missata! Mukana tapahtumassa on mitä ihanimmat alan liikkeet ympäri Suomen (voit katsoa liikkeet ja tarkemmat tiedot täältä). On kunnia saada uutena yrittäjänä olla mukana kokeneiden ja taitavien yritysten rinnalla luomassa tätä ikimuistoista joulutapahtumaa Tampereelle. Nähdäänhän siellä? On aina yhtä kiva saada kohdata asiakkaita ja blogini lukijoitakin ihan kasvotusten. :)

Kuvaa saa lainata ja levittää ystäville jne. Laitetaan sana kiertoon!

Hyvää Adventin odotusta,
Miia


3 kommenttia:

Ruususuun äiti kirjoitti...

Voi mitä ihania leipureita siellä! Täällä alkaa samat hommat iltapuhteina! :D ihanaa joulukuun ensimmäistä sinne!

sanna kirjoitti...

Todella suloisia keipomiskuvia täällä. meillä on leivottu jo muutamaan otteeseen pipareita ja lapset rakastavat sitä :)

Miia kirjoitti...

Ruususuun äiti ja Sanna, kiva kuulla taas teistä ja tietää että te seuraatte edelleen :) Täällä on kauhea kiire ja muutto painaa päälle, mutta aina sitä pitää lasten kanssa yhdet piparit saada väännettyä ;) Hyvää joulun odotusta teidänkin perheille!

Proudly designed by Mlekoshi playground