Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Onnea on...

12.11.2012


Onnea on...
pian valmistuva koti,
ihanan pirteät knee high sukat (ja Vagabondin lempparikengät),
raidat hiuksissa,
Miko-tapetit seinissä,
viikonlopun ystävien seura, sauna ja pikkusuolainen...


Iloinen asia on myös viimeisin hankinta uuteen kotiin, joka saapuu meille maaliskuussa: suosittu Westerbergsin Deep Flow -amme (ilman poretoimintoja), joka on saanut Elle interiör:in tunnustuksen kauniista selkeästä muotoilustaan. Oikeastaan olin haaveillut jo vuosia tassuammeesta, mutta nyt kun sen osto oli ajankohtainen ja mahdollinen, niin en enää ollutkaan niin varma, että haluanko sitä sittenkään. Tuntui, että selkeälinjainen kylppärimme kaipasi modernimpaa ja uudenlaisempaa ammetta. Tassuammeet eivät varmasti ole koskaan täysin pois muodista, mutta musta henkilökohtaisesti tuntui, että ne oli jo vähän vanha juttu. Ja kromatut leijonajalat liian kruusattuja mun makuun. Deep Flow on sopivan simppeli ja ajaton, johon en usko heti kyllästyväni ja joka ei ole sidottu mihinkään sisustustyyliin. Tykkään!

Nyt haaveilen vain Bodyshopin kylpyvaahdoista ja odotan talven pimeitä iltoja, kun pääsen kuumaan veteen rentoutumaan!
Miia2 kommenttia:

Pömpeli kirjoitti...

Hei ja Kiitos tästä ihanasta blogista :)

Etsimme pitkään omaa vanhaa taloa ja olin tosi väsynyt etsimään kun vähän aikaa sitten löysin tänne blogiisi ja näin miten kauniisti olette toteuttaneet perinteisen näköisen talon suunnittelemalla sen itse.

Olimme aina välillä miettineet itsekin talon rakentamisen/rakennuttamisen mahdollisuutta, ja kuvat kodistanne saivat minut täysin vakuuttuneeksi, että uudestakin talosta saa yhtä ihanan kuin vanhasta.

Seuraavana viikonloppuna mies sitten jo lähtikin Suomeen etsimään meille tonttia ja nyt meillä onkin jo tontti varattuna.

Aloitin meidän Pömpelin suunnittelusta uuden blogin, tervetuloa sinne kurkkaamaan meidän projektin etenemistä!

www.pompeli.blogspot.com

Miia kirjoitti...

Heippa,

No wow, olipa mahtava kommentti!! :) Ja miten hienoa kuulla, että meidän talon tarina ja suunnitelmat ovat auttaneet ja vakuuttaneet teitä...todellakin, uudesta voi saada yhtä ihanan kuin vanhasta hyvällä suunnittelulla!! :)

Kiva, että sinäkin olet laittanut hyvän kiertämään ja aloittanut blogin. Käyn mielellään seuraamassa projektianne! Niin ja onnea tontista! <3 Palataan!

Proudly designed by Mlekoshi playground