Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A Little Peek into Our Boy's Room

20.12.2012


Tässä ensimmäinen kurkistus esikoisemme Elian uuteen huoneeseen. Tapetiksi valitsin vaaleanharmaan Sandbergin Edvin-tapetin. Sitä voi ostaa nettikaupastani täältä. Tapetti tuo tilaan ihanan nostalgisen ja hivenen romanttisen vanhan tunnelman, joka on kuitenkin kaukaa katsottuna rauhallisen harmaa ja yksivärisen tyylikäs. Sopii minusta mainiosti myös pojan huoneeseen. Tapetin ja huoneen tunnelmaan sopivan rautaisen antiikkisängyn löysin kesällä Hämeenpuiston antiikki- ja sisustusmarkkinoilta, jossa olin itsekin myymässä. Mikä löytö! Tällaisesta rautasängystä olin kauan haaveillutkin ja etsinyt huutonetistä tuloksetta, mutta nyt se tuli sopivasti muuton alla vastaan ihan kuin vahingossa. Tykkään erityisesti sängyn tummasta ruskeasta väristä. Patja vaan pitäisi siihen vielä hommata ja ehkä kehitellä jotain laitaakin, jos lapsen siihen meinaa laittaa nukkumaan. Sänky on kuitenkin sen verran normaalia kapeampi (75cm), että siitä voi ehkä liian helposti tipahtaa. Mutta silmäruokaa äidille se nyt ainakin jo toistaiseksi tuo! Hmm, tai ehkä teen siitä vielä kauniin lököttelysohvan viherhuoneeseen. We'll see...but isn't it gorgeous? :P


Toinen huonetta koristava huonekalu on Pentikin sininen lasikaappi, jota on varastoitu vanhemmillani kotiamme varten jo useamman vuoden. Nyt se on löytänyt tiensä tähän Elian huoneeseen kirjojen ja pelien säilytyskaapiksi. Se on kyllä sen verran kaunis kaappi, että sen lasien taakse voisi laittaa esille jotain nätimpääkin, mutta näin nyt toistaiseksi, kunnes löydän kirjoille paremman paikan. Jokin senkki umpinaisilla ovilla voisi olla hyvä kirjoille, niin tänne voisi laittaa ne kauneimmat lelut esille. Mutta jotain näyttävää ja suloista on lasten kirjoissakin, kun niitä on paljon. Kaapin päälle laitoin jouluiset valot ja Nordalin hopeisen puutähden, jota saa nettikaupastani täältä. Se on yllättävän hieno koriste edulliseen hintaan, joka sopii lastenhuoneeseen vielä joulunkin jälkeen. Tuollaisen voisi tehdä toki itsekin, mutta enpä jaksaisi alkaa nikkaroimaan.


Täällä on leivoittu pipareita ja laitettu kotia kuntoon joulun tuloa varten.
Ajatella, enää neljä yötä jouluun!!
Miia


8 kommenttia:

luonnonvalo kirjoitti...

Hei, ja onnea uuden talon onnellisille asukkaille! Teillä näyttää niin kauniilta ja uskon, että ensimmäinen joulu omassa kodissa on ikimuistoinen. Kiitos ihanasta blogistasi sekä iloista joulumieltä sinne!

Maija kirjoitti...

On niin viimeisen päälle nättiä <3 Onnea uuteen kotiin!

Täti Ruskea kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Kiva päästä kurkkaamaan lasten (ja erityisesti poikien ;) ) huoneisiin, Mun suosikkipostauksia :) Upea kyllä tuo sänkylöytö. Tuollaisesta kaapista oon alannu haaveilla meidän isojen poikien huoneisiin. Haluaisin vähän korkeamman ja syvemmän ja tällä hetkellä mietinnässä umpiovet. Pentikillä on kauniita.

Jouluiloa!

Kesäpäivä kirjoitti...

Voi,miten kaunista ja tunnelmallista!
Onnea uuteen kotiinne! Kyllä se kaikki on varmasti ollut vaivan arvoista...
Onnellista jouluaikaa! <3

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! Ja tunnelmallista Joulun aikaa! Uusi koti näyttää niin kauniilta ja harmoniselta.

Terhi

PS. Uusi tuoli kotiutui tänään, on se vaan ihana. Kiitos!

Sara kirjoitti...

Meillä on muuten tuo tismalleen sama sänky esikoisen huoneessa :) Helsingin rautatehtaan sänky vuodelta 1918 :) Se on i-ha-na!! Kauniin näköistä teillä!

Virpivarpu kirjoitti...

Ihanaa ihanaa ihanaa!!! <3

Virpivarpu kirjoitti...

Ihanaa ihanaa ihanaa!!! <3 onnea rakkaat uuteen kotiin!

Proudly designed by Mlekoshi playground