Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finally at Home

18.12.2012


Hei, pitäisi olla jo nukkumassa, mutta nyt kun sain bloggerin taas auki, niin pakko tulla moikkaamaan teitä (tänään saimme uuteen kotiin netin toimimaan). Kuten voitte arvatakin pitkästä hiljaisuudestani, on muutto vienyt kaiken aikani. Kulunut viikko on ollut yksi elämäni jännittävimmistä ja myös raskaimmista. Samaan aikaan kun töissä koepinot ja todistusarvosanat odottivat paneutumistani, niin muutto painoi päälle ja kiire oli päätähuimaava. Jännitimme viime torstaina, että saammeko vielä muuttolupaa rakennustarkastajalta, kun muutaman osan puuttumisen ja viivästyneiden tavaroiden vuoksi ihan kaikki ei tullutkaan valmiiksi. Mutta täällä me nyt olemme; viikonloppuna saimme lapset hoitoon ja kannettua tavarat sisään. Ihanaa, uskomatonta, epätodellista, tunnelmallista! Tunteetkin ovat purkautuneet pitkittyneen väsymyksen ja stressin jäljiltä uskomattomalla voimalla: lauantaina muuttokuormaa ajaessani talolle itkin koko matkan ilon ja huojennuksen olotilaani. Oli kyllä aika voittajafiilis!! Jotenkin se todellisuus vaan kolahti, että olemme päässeet vuosia pitkän kivisenkin taipaleemme nyt perille. Olemme saavuttaneet tämän yhdessä koko perheen voimin! Mieli on ennenkaikkea kiitollinen.


Nämä kuvat keittiön kasaamisesta ovat jo hiukan vanhoja, mutta kertovat viime viikon kiireisistä tunnelmista. Betonitasomme onnistui ja nostettiin monen miehen voimin saarekkeen päälle. Siitä tuli hionnan jälkeen todella upea ja sopivan rouhea olematta kuitenkaan liian huokoinen. Olemme värjänneet sitä asteittain tummemmaksi parafiiniöljyllä ja lopuksi käsittelemme sen vielä vahalla (kiitos Saralle vinkeistä). Ikean posliiniallas istui siihen onneksi hyvin, vaikka sen kontrastisuutta tasoon verrattuna jännitinkin. Kiiltävä ja matta, posliini ja betoni - vastakohdat näyttävät yllättävän kauniilta yhdessä! Keittiön ilmeen viimeistelee myös kromiset vetimet ja teollisuushenkinen hana, joista otan loppuviikosta sitten lisää lähikuvia ja kerron tarkemmin. Minulla alkaakin sitten ansaittu joululoma, joten postauksia Niittylän sisustuksesta ja joulun laitosta tulee viikonloppuna varmasti! :)

Tässä jo joitain ensimmäisiä fiilistelyhetkiä viikonlopulta: muuttolaatikot näkyvät taustalla, mutta pakko oli heti ensimmäisenä iltana saada laittaa takkaan kynttilät palamaan ja istua alas ihmettelemään elämää. Keittiössä suuri herkkä hetkeni oli laittaa ensimmäinen pizza uuteen uuniin. Nyyh, nyt on pakko lopettaa ennen kuin alan taas herkistymään..... ;)


Onnea on koti!
<3
Miia


22 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Nyt voi varmaan toivottaa onnea KOTIIN!:) Melkein tuli tippa linssiin täälläkin. Huippu hienoa. Mahtava myös tuo taso. Ihana koti, kaikkia upeeta...

Sari / Usva kirjoitti...

oi oi oi, miten upealta näyttä. Voin vain kuvitella sitä onnen tunnetta laittaa uutta kaunista kotia näin joulun alla :)

Laura kirjoitti...

voi ku ihanaa!! ja just parahiksi vietamaan joulua uudessa kodissa. :) onnea ja Siunausta teille ja teidan kodille. nauttikaa!!! ps. nayttaa kauniille!

Mari kirjoitti...

No nytkö! Jee! Onnea uuteen kotiin, voi kuinka onnellinen oon teidän puolesta! :) Teidän koti on varmasti niin kaunis ja tuosta muutamasta kuvasta huomaa vähän keittiönkalusteita, ja ne on tismalleen samantyylisiä kun mistä itse haaveilen! :)

Ihanaa joulua teille! :)

jaana kirjoitti...

Paljon onnea uuteen kotiin!!!

Sara kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja hyvää joulua!

Tiina kirjoitti...

Paljon Onnea uuteen ihanaan kotiin!!! Itsellekin tuli niin hyvä mieli postauksestasi :) . Ikimuistoinen joulu teille tulossa, ensimmäinen joulu uudessa kodissa! <3

TiinaK kirjoitti...

Oih, tuo on niin upea hetki!!
Meillä tulee tuosta hetkestä kohta seittemän vuotta, mutta tuntuu että se olisi ollut eilen :)

Onnea uuteen kotiin!!

A-R kirjoitti...

Ihanaa,ihanaa! Onnea uuteen kotiin! Ja tu betonitaso on magee,wau.

Hanna kirjoitti...

Hurjasti onnea ja siunauksia sekä enkeleitä uuteen kotiin ja sen asukkaille! On teillä niin kaunista!

Anonyymi kirjoitti...

HEi, paljon onnea uuteen kotiin! Voin samaistua tunteisiin, koska itse muutimme kaksi vkoa sitten itse rakentamaamme kotiin. Hymyssä suin tässä on lumitöitä tehty ja jouluvaloja ripusteltu :)

Anna G kirjoitti...

Ihanaa, että pääsitte vihdoin uuteen ja omaan kotiin! Onnea!!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! Aivan mahtavaa että pääsitte muuttamaan uuteen kotiin. Blogia on tullut seurattua jo pari vuotta, vaikka ikää ei ole paljoo. Ihanaa että teidän unelma toteutui. MAhtavaa joulun odotusta!

Ruususuun äiti kirjoitti...

Voi onnea mahdottoman paljon uuteen kotiin! <3
Ja miten kauniilta siellä näyttääkin! Kaunista ja tunnelmallista joulunodotusta!

Maria kirjoitti...

Hurjasti onnea uuteen kotiin! Näyttää niin hienolta! Nuo keittiön kaapit ja vetimet ottaisin heti itsellekin, jos vain saisin :)

Pirjo kirjoitti...

Aivan mahtavaa!! Onnea uuteen unelmakotiin!

Anonyymi kirjoitti...

Voi, voi, voi - ihunaa!!!

Onnea rutkasti uuteen kotiin!

Vitsi, että toi taso näyttää superhyvältä :)

Ihanaa Joulunodotusta ja kaikkea hyvää Teille,
Liina

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea!

Oma koti -voiko olla parempaa joululahjaa? ♥

t.Emma

Kesäkukka kirjoitti...

Oi, ihanaa! Onnea uuteen kotiin!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin -joulu on siis teille monellakin tapaa yhtä juhlaa. =) Olen pitkään seurannut blogiasi ja nyt tuli tunne, että on oikeasti pakko kommentoida... elän niin mukanasi tuossa ihanuuden tunteessa.
-Keitja-

Sinikka kirjoitti...

Aivan ihana keittiö <3 Onnea uuteen kotiin!

Saaris kirjoitti...

Heippa. Olemme tekemässä betonisia tasoja keittiöömme ja tuli mieleen sellainen, että kun alalaatikostoissa ei ole kansia, niin variseekohan tason alapinnasta betonipölyä ylimpään laatikkoon? Pitääkö alapuoleksikin jäävä osa käsitellä jollain?

Proudly designed by Mlekoshi playground