Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Small Details

7.1.2013


Töihin paluu ja päivän asua pitkästä aikaa. Joululomalla on haahuiltu lähinnä yöpaidassa, joten on kiva taas olla ihmisten ilmoilla ja laittautua ihan itsensäkin iloksi. Kodin sisustuksen ollessa vielä keskeneräinen ja osa tavaroistakin ilman paikkaa, huomaan hakevani mielenrauhaa pienistä yksityiskohdista. Kun ei kokonaisuus vielä kotona täysin miellytä silmää ja kaaos ahdistaa, niin luomalla kauniita detaileja sinne tänne saan sisäistä voimaa. Tänään arkeen astumistani piristi tämä uusi H&M:n ruutupaita kevään mallistosta sekä miehen siskolta joululahjaksi saamani sulkakorvikset. Niin kauniit korvikset, ihan tulee Pocahontas-olo! :P Tukkakin on saanut punaisemman sävyn, mikä kummasti piristää oloa. Näiden pienten ilahduttajien avulla arjen kiireisiin on loppuviimeksi ihan hyvä palata.

paita H&M | hopeinen kynttilätarjotin Nordal | kamera Canon EOS10D
sinkkiset lasilyhdyt Nordal
Pihalla ei juuri nyt tule vietettyä paljoa aikaa, mutta sielläkin kynttilän valo kaunistaa ja toivottaa tervetulleeksi kotiin. Talviaikaan minulla iskee aina kumma lyhtybuumi ja en vaan saa niistä tarpeekseni. Voisin laittaa lyhtyjä joka kodin nurkkaan. Ylläolevia herkkiä lasilyhtyjä en ulos enää kanna (yhdet jo pilanneena), mutta tämän Nordalin isomman lyhdyn viimein maltoin kaivaa varastosta ja laittaa katoksen alle pöydälle sisääntulon viereen. Pöytä on vanha ja jo monet tuulet ja tuiskut kokenut, mutta yhä jotenkin niin rakas, kun se on aina ollut ottamassa minua kotiovella vastaan. Säilytän sitä varmaan viimeiseen asti kunnes huterat jalat pettää. Piristin pöytää Nordalin uudella somalla nupilla, joka myös löytyy nettikaupan valikoimista. Kaikki kuvatekstien Nordal-sanat toimivat linkkeinä kohteisiin.

lyhty Nordal | nuppi Nordal

Pienistä piristyksistä iloiten,
Miia3 kommenttia:

Kesäpäivä kirjoitti...

Pienistä asioista se arjenilo tulee. Meillä jokaisella on omat konstimme saada iloa ihan tavalliseen arkeen. Täällä on toinen joka tekee kotiin iloa kauneudesta itselle ja läheisille.

villa carolina kirjoitti...

Hej! Ihana ja inspiroiva blogi =). Minulla on sinulle haaste blogissani. T. Linda

Miia kirjoitti...

Hei kiitos! Kiva kuulla :) hauskan haasteen heitit...otanpa haasteen vastaan illalla taas kun pääsen vapaalle :)

Proudly designed by Mlekoshi playground