Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DIY: Syyskranssi

10.9.2013Eilen tein elämäni ensimmäisen kranssin. Ja se oli niin mukavaa näpertämistä, että nyt iski innostus tehdä lisää. Eikä ole edes niin vaikeeta kuin luulin. Metsään vaan keräämään kaunista sammalta, jäkälää ja varpuja...inspiraatio tekee loput! :) Mä halusin tehdä tällaisen syyskranssin, jossa on mukana vähän kaikenlaista: käpyjä, kanervaa, puolukan- ja mustikanvarpuja jne. Pikkuisen punaista vihreällä pohjalla. <3


Kuvissa näkyy myös uusin kirpparilöytöni, vanha valurautapata! Se oli kyllä superhyvä löytö ja ihan mahtava istutuspaikka callunoille ja ensi kesän kesäkukille. Söpöä harlekiinikynnysmattoa saa nettikaupastani, klik.


Kranssin rungon voi joko tehdä itse esim. koivunoksista tai ostaa valmiin. Mulla oli runko valmiina vanhasta kranssista, jonka olin heittää pois (ei muuten kannata heittää vanhoja rumia kransseja roskiin, vaan ottaa niiden rungot talteen). Sen ympärille kiepautin rautalangalla ensin vihreää sammalta. Sellaisenaankin olisi jo tullut nätti vihreä kranssi, mutta mä halusin siihen päälle alkaa lisäämään muuta koristusta. Niin ja olipa muuten hyvä ratkaisu laittaa taloon tällaiset ovet, niin ristikkoon lasin päälle on helppo kiinnittää kranssi ilman naulaamista!


Kaunis syyskranssini niin kutsuu kotiin <3


Aurinkoisia päiviä,
Miia


11 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Kylläpäs tulikin ihana kranssi ja valurautapata on superihana!
-päivi-

Hanne kirjoitti...

Kaunis kranssi!

Saija kirjoitti...

Tosi kaunis, pitäisköhän itsekin yrittää :)

Saija kirjoitti...

Tosi kaunis! Pitäisköhän itsekin yrittää :)

Nina kirjoitti...

Tosi nätti kranssi, tuli heti inspis itellekin askartelemaan.

Ja mahtava löytö tuo pata, ei varmaan paljoa tuollaisia kuljeksi myynnissä.

Heidi kirjoitti...

Ihana kranssi siitä tuli!! Ja oih, olen jo pitkään etsinyt samanlaista valurautapataa, mutta vielä ei ole eteen tullut:)

Helinä kirjoitti...

Voi je miten ihanalta näyttää syksyiset tervetulotoivotuksesi.

Oma innostus kranssien suhteen oli liian kauan sitten, viimesestä taitaa olla muutama vuosi. Pitäisköhän nyt kaivella taas inspistä, tekemättä metsäretki.

Ihana toi mattooooo.. :)

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Aivan ihanan kranssin oot tehnyt! Tästähän tuli ihan innostus itsellekin : ) Siitä on jo useampi vuosi kun olen kransseja tehnyt, mutta jospa vaikka viikonloppuna yrittäisin : ) Mukavaa syysviikkoa!

M kirjoitti...

Onpa kaunis kranssi!

Maria kirjoitti...

Tosi kaunis kranssi ja tuo teidän ulko-ovi on niin upea myös! :)

Amile kirjoitti...

Kuvat aivan ihanat! Toi ovi, I like! ja matto ja pata ja varsinkin toi lamppu!!!! =)

Proudly designed by Mlekoshi playground