Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuvia Bloomingvillen Uutuuksista

17.9.2013Nettikauppa Niittylä Homeen saapui jokin aika sitten kuorma Bloomingvillen syysuutuuksia ja joitain klassikoita. Tavaraa tuli paljon ja tuotteiden kuvaaminen on vielä kesken, mutta tässä jo jotain kuvia ihanuuksista. Aquan värinen vaaka on ihan paras vaaka, mitä olen koskaan omistanut. Minulla oli ennen Bloomingvillen pienempi 3kg malli, josta tykkäsin niin paljon, että päätin tilata nyt isomman 5kg mallin. Tätä vaakaa voin oikeasti suositella markkinoilla olevien kalliimpien vaakojen korvikkeeksi, sillä tämä on myös osottautunut todella laadukkaaksi ja tarkaksi. Ja väri on niin karkki ja suloinen piristys keittiöön! <3 Myös talohyllyt ovat tosi kivoja, jotka ovat ainakin meillä päätyneet ensimmäisenä leikkeihin eikä seinälle. ;) Niissähän voi nukkekodin tapaan leikkiä kotia pikkutavaroilla. Tarkoitus olisi laittaa tuo hylly vielä lastenhuoneen seinälle sitten, kun malttavat siitä luopua... :)


Kodissamme on vielä taulut laittamatta seinään ja en haluakaan turhia nauloja uuteen taloon ennen kuin jokaisella taululla on oma paikkansa. Tälle keittiön seinälle olen ajatellut hiljokseen kerätä kauniita eri kokoisia tauluja ja kellon, joista sitten teen ison asetelman. Ikean kellon rinnalle sopivat hyvin nämä Bloomingvillen graafiset julistetaulut, kuten tämä ihana taulu In the Kitchen. Puinen kerrostarjotinkin on tosi kiva.


Lisää kuvia huonekaluista ensi postauksessa!
Mukavaa tiistain jatkoa,
Miia2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Upea tuo vaaka!
Saanko udella tuosta kauniista tapetista? Onko se kenen mallistoa?

Miia kirjoitti...

Minttu, tottakai saa kysellä, se on mukavakin :) tapetti on sandbergin miko-tapetti harmaana ja sitä voi tilata nettikaupastani niittylä homesta.

Proudly designed by Mlekoshi playground