Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Joulun odotusta

3.11.2013Viikko on taas vierähtänyt nopeaa. Viime viikonloppuna emännöimäni sisustus- ja vaatekutsut oli hyvä kokemus. Väkeä oli reilut 20 ja kauppa kävi mukavasti. Lämmin kiitos vielä osallistujille - otetaan kesällä uusiksi! :) Sisustuskutsujen myötä on tullut tehtyä jo valmisteluja Tampereen Vapriikin Valkea Joulu -tapahtumaa varten, jonne olemme taas osallistumassa. Odotan jo innolla tuota jouluista tunnelmaa Tampereen vanhassa museomiljöössä 7.-8.12. - tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja voit kutsua kavereitakin mukaan fb-sivuilla! <3


Täällä kotona me nautitaan viikonlopun rauhasta kynttilöiden ja takkatulen valossa. Sain olohuoneeseen kauan odotetun antiikkikaapin, joka tuo tilaan kodikkuutta ja lämpöä. Tykkään siitä kovasti! <3


Takkatulen ääressä on ihana kutoa ja ideoida joulua. Teen tällä hetkellä tällaista pitkää kaulahuivia sukkapuikoilla...näette sitten kohta paremmat kuvat, kun työ valmistuu. :)


Nettikaupassakin jouluhulina on jo alkamassa. Näitä ja muitakin kauniita Blossomin joulutähtiä olemme tilanneet lisää (ne ovat olleet suosittuja ja loppuunmyyty), joten kohta pääsette tähtiäkin taas tilailemaan!

Rauhallista sunnuntain jatkoa,
Miia


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tuo ihana harmaa nojatuoli+rahi? :)

Mari kirjoitti...

Ihania tunnelma kuvia! :) Ja mikä kaulahuivi sulla on tekeillä!? Todella kaunis :) Saako kysyä kuinka pienet puikot sulla on kun teet tuota huivia? :) Haluaisin tehdä tytölle jouluksi neulehameen :)

Mukavaa joulun odotusta :)

Liisa kirjoitti...

Ihana kaappi! Ja muutenkin teidän koko koti on niin upea! Sen tekee jotenkin vielä vaikuttavammaksi se, että kaikki näyttää niin rakkaudella tehdyltä ja tarkasti mietityltä :) Mukavaa joulun odotusta!

Miia kirjoitti...

Harmaa tuoli ja rahi löytyy Ikeasta.

Hei Mari, kiitos! Huivi on tehty 3,5 puikoilla. Sen ohje löytyy viime kevään Novitan lehdestä.

Liisa, kiva kuulla jos se näkyy. :) Taloon on kyllä laitettu paljon aikaa ja työtä, vuosien mietintää ja rakkautta. <3

Pirjo kirjoitti...

Kyllä vaan inkin ihana tuo antiikkikaappi ja kauniin värinen! huh :) Ihanaa joulunodotusta!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanat avohyllyt teillä on keittiössä. Mistä ne ovat?
Johanna

Proudly designed by Mlekoshi playground