Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aatonaattona

23.12.2013Lauantai meni mummulan pikkujoulussa ja eilinen minulla sairastaessa. Kaikki ei tosiaan aina mene kuin strömsössä. Juuri pahimpaan aikaan, odotetun perhejuhlan alla iskee kaikenmaailman taudit päälle ja oma tunnelmani meinasi ihan latistua. En jaksanut eilen vielä tehdä yhtään mitään, maata ja nukkua vain. Nyt on äkillisesti iskenyt flunssani jo vähän helpottanut ja tänään saimme miehen suurella panostuksella joulua taiottua omaankin kotiin. Kuusi on olohuoneessa, jee! Täällä muuten muuttui vähän myös järjestys tänään. Toimme sohvamme olohuoneeseen tv-huoneesta ja harmaat nojatuolit vastaavasti veimme sinne. Tuli kyllä lisää kodikkuutta molempiin huoneisiin - olisi pitänyt laittaa kalusteet näin jo alusta alkaen!


Ja sit koristelemaan! Noista ihanista lasipalloista ja pöllöistä meni kyllä moni rikki tänään, kun kuusemme kaatui. Höhlä! No tähänkin joka vuosi toistuvaan ongelmaan mies kehitteli lopulta systeemin, jolla kuusi ei kyllä enää varppina kaadu.


Kun on ollut vähän tällaista epäonneakin matkassa, niin ei ole ihme, että tekniikkakin tänään pettää. Nämä kuvani ovat koneella tosi nätin sävyisiä, mutta kun lataan ne tänne, niin ne muuttuvat ihan tällaisiksi punertaviksi ja epäselviksi. En tiedä, että onko bloggerissa jokin vika. Tätä on tapahtunut ennenkin, mut olen sitten vain jättänyt postaamatta. Nyt en malta. Tylsää tällainenkin! Onko teillä muilla koskaan käynyt näin?


Tässä mun söpöt tonttuapulaiset koristelee kuusta. Pääasia, että heillä oli mukavaa! <3


Nyt on joulun tunnelmaa tuvassa. Toivotaan, että huomenna kaikki sujuu sitten sitäkin paremmin!


Levollista Joulua Teille Kaikille!
<3
Miia4 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Kaikesta huolimatta oikein ihanaa joulua teille ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen.

Tanja kirjoitti...

Hyvää joulua Miia teidän perheelle!

Katariina kirjoitti...

Hyvää joulua teille :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa joulutunnelmaa! Huomioni kiinnittyi ihaniin verhoihin -olisi juurikin tuontyyppiset hakusessa... Mistä olet löytänyt?
-Keitja-

Proudly designed by Mlekoshi playground