Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Joululahjoja - No. 19

19.12.2013Tänään hain postista poikien tärkeimmät joululahjat, jotka tilasin Verkkokauppa.comista, Pirkkalan myymälästä. Sain hyvää nopeaa asiakaspalvelua, vaikka lahjaostokseni meinasivatkin jäädä viime tinkaan.
Verkkokauppa.comissa oli uskomattoman edulliseen tarjoushintaan tämä Hot Wheels Demolition Drop -autorata. Monissa muissa, halpanakin pidetyissä kaupoissa näin tätä jopa 40e kalliimmalla. Valitettavasti Verkkokauppa.comissa tuote on ymmärrettävästi jo loppuunmyyty.


Toinen poikien joululahjatoivelistalla ollut "lelu" oli radiopuhelimet. Mitään ihan leluja ei mielestäni kannata ostaa, jos meinaa, että niistä on iloa ulkonakin esim. maastossa leikkiessä. Nämä Waven radiopuhelimet olivat Verkkokauppa.comin suositus lasten käyttöön: kestävät, yksinkertaiset käyttää ja hintakin kohdillaan. Niissä on jopa 5 km:n käyttöetäisyys. "Kuitti!" :)


Onneksi lapseni eivät vielä osaa lukea blogiani, niin pääsee pukki yllättämään! ;)
Hyviä viime hetken hankintoja teillekin,
Miia1 kommentti:

Kesäpäivä kirjoitti...

Meillä pojat ovat saaneet joku joulu sitten radiopuhelimet ja oli kyllä tosi mieluinen lahja. Minusta ne ovat siksikin niin kivat kun niihin tarvitaan aina kaveri.

Proudly designed by Mlekoshi playground