Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Olohuoneessa - No. 2

2.12.2013Hei, taas on viikko lähtenyt hyvin käyntiin ja ollaan kotiuduttu hoidosta ja töistä. Ruoka on tulollaan, lapset katsoo piirrettyjä ja minä ehdin hetken bloggailla - jes! :) Meidän eiliset synttärit meni kivasti, vaikka taas meinasi tulla hoppu kakun teossa. Koskahan sitä oppisi olemaan realistisempi ajankäytön kanssa ja tekemään asiat tarpeeksi ajoissa, niin ei anopin tarvitse tuoda pursotinta viime hetkellä, kun oma on hukassa! ;D Heh, no mutta mukavaa oli tehdä yhdessä - kiitos ihanaiset! Mulla meinaa olla vähän haikeatkin fiilikset, kun nuorempi täytti 4v. ja mulla ei enää ole vauvaa. Tuota ihanaa pulloposkista vauvaa, joka näkyy meidän olohuoneen canvastaulussa. Mihin nämä vuodet ovat menneet? Voisiko joku vähän hidastaa aikaa? Vauvoja tahtoisin vielä monta lisää, mutta joskus on kai elämässä opittava myös tyytymään - kaikkea ei voi saada. Silti se on haikeaa, kun tietää, ettei sitä vauvantuoksua enää saa takaisin....nyyh. Mä käytän vieläkin monia äitiysvaatteita, en vaan malta päästää irti. Toki on nämä kaksikin mussukkaa jo niin ihanat lahjat, että voin todellakin olla onnellinen nainen ja äiti näin. Näinkin on hyvä! <3


Mulla olisi tänä vuonna tarkoituksena ensimmäistä kertaa pitää blogissa joulukalenteria, eli postailla joka päivä jouluun asti. Katsotaan onnistuuko, vaikka kiireistä aikaa elänkin molemmissa töissäni! :) Tänään ajattelin vielä vähän jakaa meidän olohuoneen joluista tunnelmaa kuvien muodossa. On helpottavaa, kun töissä on kiirettä, niin kotona on saanut jo joulua laitettua ja kodin jokseenkin kuntoon. Kun nyt vain saisimme pidettyä paikat siistinä aattoon asti! ;)

Huonekuusi Minimani | tukkulasi, lipastopöytä ja Maileg-tatit nettikaupastani

Tämä viikko meneekin valmistautuessa tulevan viikonlopun Vapriikin sisustus- ja lifestyletapahtumaan. Odotan sitä innolla! Tavarat on jo pakattuna ja hinnoteltuna, äitini on ollut valmisteluissa suurena apuna. Tällä viikolla meille pitäisi saapua nettikauppaan myös uusia tuotteita Blossomilta, Bloomingvilleltä, Sebralta ja Nordalilta....eli kiirettä pitää niitäkin kuormia purkaessa. Saa nähdä miten paljon uutuuksia saan vielä pakuun sopimaan! ;D Eli tervetuloa vaan ostoksille Vapriikkiin 7.-8.12., meidän osastolta löytyy paaaaljon kaikkea ihanaa...tuodaan niin paljon kuin vaan autoon mahtuu. Tänä vuonna mukaamme lähtee myös hyvä satsi ihania keräilyastioita! <3

Maileg-joulunauha nettikaupastani
Tänään avattiin poikien kanssa 2. luuukun paketit vasta nyt illasta, kun tultiin kotiin. Se on hyvä jättää iltaan tai en saisi poikia lähtemään aamulla hoitoon, kun olisi niin mukava jäädä uusilla leluilla leikkimään. Eipähän tarvinnut tänään hoitopaikan portillakaan kauaa odotella, kun sanoin, että mennään kotiin avaamaan kalenterilahjat! :)

Maileg-lahjapaperi nettikaupastani

Huomiseen!
Miia


3 kommenttia:

Ruususuun äiti kirjoitti...

Voi ihanaa <3 Joulukalenteri! Kaunista teillä ja suloista joulun tunnelmaa jo..

Hanna kirjoitti...

Meidänkin vauva täytti kesällä jo 4 v. En haluaisi tämän pienemmän kohdalla, että hän kasvaa niin nopsaan. Esikoisen aikaan sitä aina odotti koska oppii uutta :) Haikeaa kyllä, vaikka meidän lapsiluku onkin juuri sopiva näin. Siskon pienempiä saan sitten hoidella aina välillä (ja palauttaa vanhemmilleen kun riittää ;).

Miia kirjoitti...

Kiitos teille! <3
Hanna, sanoppa muuta, tuttuja tunteita! :) Olisipa ihana kun olisi sisaruksia, joilla olisi vauvoja joita nuuhkia! Joo ei sitä tiedä jaksaisikokaan sitä enää...ei tässä ainakaan enää nuoreta ;)

Proudly designed by Mlekoshi playground