Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pikkututkijan Huone

14.6.2014Tulevan Elia-eskarilaisen huone on uudistunut, joten nyt oli hyvä aika kuvaukseen - ja eipä sitä ole teille vielä kunnolla taidettu esitelläkään. Tämän pienen tutkija/keksijäpersoonan mielikuvitus on nyt vilkkaimmillaan ja hänellä on valtava halu tietää asioista: "Äiti, minkä värinen on Uranus? Entä Mars? Miten sä voit tietää, kun et ole käynyt siellä?" Hankalia kysymyksiä riittää! Elia on kiinnostunut mm. avaruudesta, kaikenlaisista vempaimista ja keksinnöistä. Hänen huoneessa näkyykin jo vähän avaruusteemaa: seinällä on vanha tähtikartta ja katosta roikkuu legoplaneettoja, joita hän sai lahjaksi joulukalenterista. Niitä Elia monesti katsoo nukkumaan mennessä ja tieteilee kaikenlaista huvittavaa. :)

matto Ikea | sängynpeitto H&M | pellavaverho Eurokangas | yöpöytä ja pöytälamppu Niittylä Home

Olen ostanut Etsystä aikoinaan poikien ollessa vielä vauvoja ihania japanilaisia kankaita. Niitä saa vieläkin esim. täältä. Kankaille tuli viimeinkin käyttöä, kun poikien huoneista puuttui kivat sistustyynyt ja kotijutun teko painoi päälle. Se on hyvä, kun tulee jokin pakollinen syy saada roikkuvat hommat tehtyä. Ompelukone lauloi heti ensimmäisenä kesälomapäivänä ja kankaista riitti tyynynpäällisiä molempien poikien huoneisiin. Tykkään! Uudet tyynyt toi kivasti lapsekasta fiilistä ja väriä huoneeseen.

Mailegin Guffe, uskollinen unikaveri vauvasta asti

Elian huoneeseen löytyi ihana yöpöytä isoilla säilytyslaatikoilla nettikauppamme House Doctorin mallistosta. Puupöytä on kiiltäväpintainen ja laadukas huonekalu. Siinä on mielestäni kivasti modernia selkeää muotoilua, mutta sen kauniisti murrettu vihertävänharmaa sävy sopii hyvin myös vanhan tyyliseen sisustukseen. Pöydän laatikot ovat täynnä pojan kalleimpia aarteita. Yölamppu on Nordalilta ja löytyy myös kaupastani. 


Niittylä Homessa on ollut jo jonkin aikaa käynnissä varastontyhjennysale, josta voit vielä saada viimeisiä kappaleita poistohinnoin. Mm. alla oleva musta Bloomingvillen lepakkotuoli on hyvä tuoli esim. lastenhuoneeseen vähän perinteistä klassikkoa pienemmän koonsa vuoksi. Se tuo sisustukseen näyttävää kontrastia ja on ajaton kaluste - suosittelen!

elefanttikangas Etsy | lepakkotuoli Niittylä Home

Elian huoneesta löytyy myös vanha pulpetti odottamassa alkavaa koulutietä. Löysin hiljan Eurokankaasta todella kaunista Ginger-pellavaa, josta ompelin tässä samassa urakassa uudet verhot. Näiden verhojen väri on B200 eli vaalea beige. Pitkät verhot tuovat lapsen huoneeseen kodikkuutta!


Onneksi poika on tullut jo siihen ikään, että oma valtakunta ja sen siitinä pito on tärkeää.
Harvoin tarvitsee äidin täällä enää siivota! :)

Lisää lastenhuonesisustuksista ensi kerralla,
Miia5 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Ihanat planeetat!

Saisiko kysyä ohjeita köysirataan?

-A- kirjoitti...

Ihana huone! Ja kaikki muukin siellä ;)

Saanko udella teidän ulko-ovesta? Mistä olette hankkineet ja kenen ovi se on? Kiitos ♥

Miia kirjoitti...

Hei A, sinulle taisinkin juuri kirjoittaa vastauksen mailitse:) kiva kun kirjoittelit! Vekarus, voi kun osaisin neuvoa...rautakaupasta mies osti vaijeria, kelkan hän piirsi autocadilla ja sen hitsas yks työkaveri. Lasten kanssa mies maalasi sen keltaiseksi ja laittoi teippiä käsiputkien ympärille, jotta pito on parempi. Tän enempää en osaa valitettavasti sanoa. Näistä miehen projekteista tekis monta hyvää DIY postausta, mut aikaa ei riitä kaikkeen ja en pysy ees sen perässä ;)

Kissankerä kirjoitti...

Inspiroiva lastenhuonepostau! Tuntuu, että blogeissa ehkä vähemmän esitellään poikien huoneita, ja meillä juuri pojan huoneen sisustuksen suunnittelu on ajankohtainen.

Miia kirjoitti...

Kiva kuulla Pömpeli susta, olenkin mielenkiinnolla seurannut blogiasi viime päivinä, miten teilläkin alkaa jo ihanasti valmistumaan talo. Kaunista tulee! <3

Proudly designed by Mlekoshi playground