Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bilresan till Sverige: Skara Sommarland

13.7.2014Paljon on tapahtunut viime koneellaistumani jälkeen. Saimme kotona n. viikko sitten terassin valmiiksi ja maalauksen hyvälle välietapille, ja kun helteetkin sopivasti alkoivat, päätimme ottaa pienen irtioton kotitöistä ja lähdimme extempore Ruotsiin. Niin se vain on, että kun koti alkaa tuntumaan pelkästään työleiriltä, on aika lähteä tuulettamaan päätä muihin maisemiin!


Matkaa emme paljoa suunnitelleet, vaan viime keskiviikon aamupalapöydässä heitetty idea vei meidät jo samana iltana laivaan. :) Yllättävän edullisesti päivälaivalla pääsee Tukholmaan, 45€. Yölaiva on satasen kalliimpi, mutta laskimme, että on loppuviimeksi ihan sama laitammeko sen rahan paikan päällä hotelliin. Yölaivassa nukkumisen jännitys oli myös lapsille kokemus. Aamulla saavuttuamme Tukholmaan lähdimme ajamaan suoraan sisämaahan Skaraan.


Skarassa on pohjoismaiden suurin vesipuisto Sommarland. Torstaina hellettä oli jopa 28*c, joten sää oli täydellinen koko päivän vesileikkeihin. Sommarland teki kyllä vaikutuksen. Se oli viihtyisä, monipuolinen, rento ja siisti. Kohteesta löytyi paljon jänniä vesiliukumäkiä ja seikkailua niin pienille kuin aikuisillekin. Kuka muuten löytää meidän Abelin tästä kuvasta? ;)


Hurjimpia laitteita olivat Cobra ja Big Drop. Suosituin laite, miljoonainvestointiuutuus Cobra oli kyllä huikea kokemus. Tuntui kuin kumivene olisi lähtenyt ihan lentoon korkealla rampilla. Big Dropissa taas koet 21 metrin vapaapudotuksen pystyasennossa 60km/h vauhdilla. Voit lukea niistä lisää ja katsoa kuvia klikkaamalla nimiä.


Muistoksi ostettiin pojille hauskat tuulessa pyörivät ropellilippikset, jotka pojat nimesivät Katto-Kassinen-capeiksi. :)


Samalla sisäänpääsyllä (vain reilu 30€) pääsee myös huvipuiston puolelle.
Vesipuistoalue oli tosi suuri ja sinne voisi käyttää vaikka kaksi päivää. Tässä kuvassa näkyy vain ehkä 1/4 sen alueesta.


Hullun hauska paikka - pakko päästä vielä joskus uudestaan vaikka isommalla kaveriporukalla!


Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground