Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

THANK GOD, IT'S FRIDAY!

26.9.2014Heipsansaa, huh huh nyt ollaan kotona! Tää perjantai-ilta venyy aina kylillä aika pitkään, kun mulla on perinteenä viedä pojat syömään heseen tai mualle töiden jälkeen. Se on kiva perinne ja muodostunut lapsille viikon kohokohdaksi, mutta sit kun päästään vielä kaupan kautta kotiin, niin sitä onkin jo aika näätti ja valmis vaan kaatumaan sohvalle. Mä kuvasin jo tänä aamuna varhain ennen töihin lähtöä nää kuvat olkkarin sohvasta parin uutuuden kera....haaveilin jo silloin illasta ja viikonlopusta, kun saan tuonne sohvan syleilyyn käpertyä hyvän kirjan kanssa! :)


Nettikauppaamme on saapunut tällä viikolla kolme isoa lavallista uutuuksia ja niistä yksi on tämä ihana talja. Tuotteet saapuvat sivuillemme heti kun kuormat on purettu, varastoitu, hinnoteltu jne. Siinäpä kans mulle viikonlopuksi tekemistä! :)


Toinen uusi ihanuus on tämä viltti kauniilla graafisella kuviolla. Sekin tulee nettikauppaamme piakkoin. Pellavatyynyt löytyy jo täältä.

lamppu Niittylä Home

Nyt kyl tekis toisaalta mieli vähän joratakin tän biisin tahissa....Coldplayn A Sky Full of Stars on ihaaaaaana! <3 Voisin ihan kirkkaasti olla tuolla jossain auringon alla ilman mitään työkiireitä ja lapsiperheen oranvanpyörää....in my dreams! ;)


Hauskaa ja haaveellista perjantaita kaikille!2 kommenttia:

Madame Poem kirjoitti...

Juuri tällaista olen etsinyt. Meillä oli pienempi ja siinä ei ollut lasitusta sisällä, joten se meni lopulta sisältä pehmeäksi (ruostui?). Tämä olisi parempi. Kertoisitko vielä vetoisuuden, kun en sivuilta löytänyt mainintaa. Kiitos!

Miia kirjoitti...

Hei, tarkoitatko ruukkua? :)

Proudly designed by Mlekoshi playground