Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

UUTUUSVAAKA & VATKAUSKULHO TESTISSÄ

9.9.2014


Viihdyn keittiössä ja varsinkin tykkään leipoa herkkuja - se on tosin linjoille vähän vaarallinen harrastus! No mut mitäpä tuo haittaa, jos vaan muistaa liikkua vastapainoksi. Viimeksi testasin keittiössä paria uutuustuotetta, joista toinen on saapunut nettikauppaani ja toinen Ikeaan. Molemmat ovat mua ihastuttaneet, joten ne ansaitsevat maininnan blogissa! :)


Tämä tyylikäs, ruostumattomasta teräksestä valmistettu musta Nicolas Vahe -talosvaaka on paitsi hyvännäköinen, niin myös käytännöllinen, kun siinä on korkeareunainen tilava kulho. Kulhoa voi kätevästi käyttää suoraan leivonnassa ja se on astiapesukoneenkestävä. Tykkään!

vaaka Niittylä Home

Tämä toinen tosi tarpeeseen tullut Allehanda-vatkauskulho Ikeasta on mun toivottu pelastus. Meillä on keittiössä tapetti tason päällä olevan suojalasin yläpuolella ja vaikka oonkin onnistunut pitämään sen vielä puhtaana, niin kerta se on ensimmäinen, kun vispatessa kulhosta lentää kunnon roiskeet seinään. Tämä kätevä kulho suojakannella oikeasti toimi tosi hyvin, joten nyt saa huoletta vatkata ilman räiskymistä - jee! Sekin jo helpottaa, kun ei tarvitse enää rätin kanssa siivota räiskymisiä. Huippukeksintö, ja pointsit myös nätistä väristä sekä kunnon koosta! :)

Nyt taas takasi keittiöön arkiruokaa tekeen!
<3
Miia


3 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Kaunis vaaka.

Täytyypä mennä Ikeaan, nimittäin juuri tommoista kannellista vatkauskulhoa olen kaivannut jo jonkin aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Clas Ohlsonilta löytyy pyöreä muovinen vatkaussuoja käsivatkaimeen, joka pujotetaan vatkaimeen. Sopii käytettäväksi eri kokoisten kulhojen kanssa, maksaa muutaman euron.-A-

Hannele kirjoitti...

Minunkin lempipaikka on keittö toinen on olkkari...tykkään myös ton mallisista vaakoista ja sellainen on ollut jo kauan hakusessa...clasullakin on saman tyyppinen mutta juuri tuo pointti on et sen kulhon pitää olla iso...
Anteeksi nyt mutta en näe kuvia kunnolla kun tuo libresse mainosta ei saa klikattua pois sivultasi häiritsee tosi paljon blogisi lukemista..siinä ei ole pikkurastia mistä sen saisi klikattua pois..nytkin se pomppii tuo mainos tämän kommenttilootan alla en näe kun pikkuisen ja se liikkuu tuo mainos vaikka vierittää sivupalkkia alemmas tuloo mukana :) Niin ja kun vahingossa sitä klikkasin aukeaa mainos siitä mistä en tosin ole yhtään edes kiinnostunut ajattelin et häipyy tuosta ruudusta mutta ei..
kerron tämän kun en tiedä onko muillakin sama ongelma :)

Proudly designed by Mlekoshi playground