Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HAVIN TUNNELMISSA

30.10.2014Mulla kävi hyvä mäihä, kun blogini valittiin mukaan Indiedaysin ja Havin yhteistyökampanjaan juhlistamaan Havin 185-vuotista taivalta Suomen ensimmäisenä kynttilävalmistajana. Isoisomummummekin ovat kasvaneet Havin mukana, sillä heidän kynttilöitä on valmistettu käsityönä jo vuodesta 1829. Aika kauan! Havin juhlavuoden kunniaksi sain näitä pimeitä syysiltoja varten ihanan tuotepaketin, jonka sisältöä haluan teille vähän raottaa tunnelmakuvin. Olen kova kynttilöiden polttaja, joten nämä tulivat oikeaan osoitteeseen - lämmin kiitos Haville! :)Mulle tärkein tunnelmahetki viikossa on ehdottomasti perjantai-ilta, kun saavutaan koko perheen voimin arjen askareista kotiin. Sitä haluaa vain heittää työkassin nurkkaan ja heittäytyä viikonlopun lepofiilikseen. Mun mielenrauhan etsintä ja viikonlopun odotus lähteekin aina siitä, että sytytän kynttilät olohuoneen pöydälle ja/tai takan reunalle. Jotenkin on ihana nähdä, miten se rauhottaa väsyneitä lapsiakin! Lähdin tätä postausta ajatellen hakemaan jo vähän jouluista asetelmaa. Laitoin eri värisiä, mutta toisiinsa sointuvia Havin kynttilöitä antiikkiselle hopeatarjottimelle. Hain koristeeksi myös ulkoa näitä havupuun oksia. Parasta kynttilähetkessäni, illan pimetessä, on ehdottomasti myös hyvä kirja, jota luen sohvalla kynttilöiden valossa.


Tällä hetkellä luen Gillian Flynnin menestyskirjaa Kiltti tyttö, josta myös on ilmestynyt elokuva Gone Girl. Mun on ehdottomasti luettava kirja loppuun ennen kuin katson elokuvan! Tämä parisuhteen realistinen ja traaginen kuvaus pitää otteessaan, suosittelen! Pinon päällä olevat englanninkieliset kirjat ostin Heathrown lentokentältä viime matkallani. Ne jo polttelevat päästä luettavaksi. Tykkään tosi paljon arabimaihin sijoittuvista elämäntarinoista, kuten Hosseinin kirjoista, joten päällimmäinen A Fort of Nine Towers on varmasti myös koskettava. The Secret River on kolmen, vapautta etsivän naisen mystinen matka viktoriaanisesta Lontoosta Egyptiin. I can't wait to take the journey!Ihastuin näissä Havin kynttilöissä niiden laatuun ja pitkään polttoaikaan. Niissä tali ei valu ja ne kestävät jopa 50-100h. Erityisen kauniita olivat Havin juhlavuoden uutuusvärit hopea ja helmiäinen, asetelmani taimmaiset kynttilät. Hopeassa ja valkoisessa helmiäisessä pöytäkynttilässä on kaunis kiiltelevä pinta, joka ihanasti helmeilee ja hohtaa valoa. Linkitänkin nämä kaikki kynttilät kuvatekstiin tähän alle, niin löydätte ne kaupasta helpommin.

Havin värit: vaaleanpunainen, pellava, valkoinen, hopea & helmiäinen

Suosittelen teitä osallistumaan Havin juhlavuoden huikeaan kilpailuun TÄÄLLÄ, jossa pääpalkintona on 2kpl 300€ ravintolalahjakortteja, 30kpl Havi-tuotepalkintoja sekä 15kpl Finlayson-tuotepalkintoja. Kilpailu on voimassa vuoden loppuun saakka.
Tunnelmallisia luku- ja lepohetkiä teillekin! <3
Miia

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis asetelma kynttilöitä, hempeät eri sävyt yhdessä näyttävät kivoilta.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihania kuvia, kaunis tunnelma!

Proudly designed by Mlekoshi playground