Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Studio WEISSin avajaiset

24.11.2014


Viime lauantaina käväisin Studio WEISSin uusien tilojen avajaisissa Seinäjoen teollisuusalueella. Kun perheyrityksemme on palvellut jo parikymmentä vuotta ydinkeskustassa ja asiakaskunta on vakiintunut, niin voi luottaa, että kuvattavat löytävät jatkossa perille tänne vähän sivumpaankin. Äiti on tehnyt hienon uran menestyneenä valokuvaajana ja on ilo nähdä, miten hänen sitkeytensä säilyy ja ideoita vieläkin riittää! Ihailin sitä, miten hän on luovuutta ja taiteellista silmäänsä käyttäen saanut tästä karusta teollisuushallimiljööstä luotua kauniin ja upean studion. Iso korkea tila on täydellinen valokuvaukseen. Täytyy sanoa, että mammalla on nyt ihan unelmatyöpaikka eläkepäiville asti....tuolla minäkin voisin viihtyä, vaikken nyt ole (vielä) ajatellut ryhtyä jatkajaksi! ;)


Äitini on ollut myös vanhan tavaran keräilijä jo pidempään, mikä näkyy hänen tyylissään sisustaa. Nettikauppani vanhat astiat ovat hänen löytöjään, kuten myös nämä studion ihanat retrokalusteet ja sohvat. Huomaa pronssiksi maalattu patteri - eikö olekin style?! :)


Myös nettikauppani uusia kalusteita on vähän hyödynnetty...esim. noissa Nordalin lasivitriineissä on hyvä pitää myymälässä esillä valokuvia.Avajaisissa tarjoiltiin Arabian retroastioista lämmintä glögiä, pipareita ja marmeladia pikkujoulutunnelmassa.


Tässä kuvassa näkyy hyvin mieheni rakentama korkea väliseinä, mikä muodostaa kivan nurkan hallin peräosaan. Toisella puolella seinää ja naapurissa toimii Amforan keramiikkapaja, taidegalleria ja myymälä. Näistä seinäjokisista yrittäjä-taiteilijanaisista, Soilasta ja Päivistä, on tullut tämän muuton myötä hyvät ystävät ja toistensa tukijat. Voitte tilata Päivin keramiikkaa hänen verkkokaupastaan täältä. Tervemenoa hyvään kuvaan!
Miia


7 kommenttia:

Kesäpäivä kirjoitti...

Eipä ole omena kauas puusta pudonnut ;)

Enää ei tarvi ihmetellä,miten saat niin paljon 'taiottua' kaunista ympärillesi. Olet varmaan saanut taipumusta geeneissä ja lisäksi kasvanut kauniin keskellä;)

Olet onnekas!

Miia kirjoitti...

Oi kiitos ihanista sanoista...kyllähän meissä äidin kanssa on paljon samaa ja mullakin veri vetää samantyyppisiin hommiin :) Kun isopappanikin toimi ammattivalokuvaajana Kurikassa 1900-luvun alussa, niin ne geenit on aika kaukaa asti periytyny! :D

Jenni/MeidänKoti kirjoitti...

Onnea Soila ja Weissi uusista tiloista. Hyvälle näyttää!

Villa Bohemian kirjoitti...

Onpa todella luokseen kutsuva tila. Tämä herätti jo aiemminkin mielessä käväisseen mietinnän lasten sisaruskuvasta.

Anonyymi kirjoitti...

Kurjaa, että blogisi on muuttunut pelkäksi mainostamiseksi. Nykyiset tekstit koskevat lähinnä nettikaupassasi myynnissä olevien tavaroiden esittelyä tavalla tai toisella. Pidin blogistasi ennen kovasti...

Ride kirjoitti...

Kunis studio! Ja tuo patteri, aikas ihana!!!!!

Miia kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Siitä on oikeasti taas vierähtänyt viikko kun tuun takas bloggeriin ja on hauska löytää kommenteja oottamasta! :)

anonyymi, ymmärrän "murheesi" kun mua se vaivaa joskus myös....en haluisi olla vain tavaroita markkinoiva blogi, mut rehellisesti sanottuna tähän vaikuttaa muutkin asiat kuten ajan puute. Ennen, "hyvinä aikoina", en ollut töissä niin paljon ja minulla oli enemmän aikaa kirjoittaa arjesta ja ihan normijutuista. Nyt arki on tosiaan niin kiireistä että kamerani saattaa olla viikkotolkulla käyttämättömänä ja blogia ei ehdi miettimään niin paljon. Se vaikuttaa siihen, että postailen harvemmin ja sit kun sen teen, niin mulla on myös paljon markkinointijuttuja joita pitäisi tehdä, jotka saa täten enempi näkyvyyttä kun se vastapainoinen arkipostailu hiipuu. :( Tämä ei ole siis ollut mitenkään tietoinen valintani, vaan blogi on elänyt elämäni mukana vain tähän suuntaan. Ja kun kaupantäsiksi kerran ryhdyin ja mulla ei ole mainoksia lehdissä, niin blogini on luonnollinen väylä esitellä uutuuksia. Uskon että se ei ketään haittaa, mutta ymmärrän että vastapainoksi olisi välillä kiva saada muutakin. Tähän tarpeeseen en tässä elämäntilanteessa riittävästi ehdi vastata, ehkä sitten taas joskus kun työtilanteeni muuttuu. =) Kiitos kuitenkin kommentista sinullekin, en ota sitä ollenkaan pahalla kun koen samaa pettymystä itseeni joskus itsekin ;) niin ja olen myös tullut varovaisemmaksi sanoissani ja henkilökohtaisten asioiden kirjoittelussa, kun siitäkin olen saanut kärsiä. Ei oo heleppoo... :D

Proudly designed by Mlekoshi playground