Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gotta Love Baskets

31.1.2015


Mä oon korifriikki, niitä on vähän siellä täällä. Koreissa on vaan niin hyvä säilyttää kaikkea, leluja, lankarullia, asusteita....ajattelin kuvata teille nämä kotoamme löytyvät korit, jotka löytyvät myös nettikaupastamme. Tämä ensimmäinen, meille ihan hiljan saapunut banaanipuusta tehty tukeva kori on suosikkini. Keväämmällä ajattelin laittaa näihin viherkasveja, mutta nyt kori palvelee kuistilla säilytysapuna.


Lapsiperheessä eteinen/kuisti on helposti sotkuinen kaikista rukkasista ja pipoista. Märät pipot ja hanskat kuivuvat nopeasti lattialämmitetyillä laatoilla, mutta sitten kun ne ovat lattialla kuivuneet, heitämme ne vain koreihin. Ja mullahan asusteita riittää, joten rouvallakin pitää olla ihan oma kori! :)


Tässä vähän nettikauppamme korivalikoimaa...Mustaraitaisessa korissa säilytän olohuoneessa kudontajuttujani. Näitä koreja löytyy varastostamme myös pienempänä. Näistä kudontaprojekteista, paidasta ja piposta, teen piakkoin omat postauksensa, kunhan saan valmiiksi. :)


Talomme viereisellä pellolla on kyläläisten tekemä latu, joten ei ole kaukana hiihtomaastot. Siinä on helppo käydä lasten kanssa harjoittelemassa hiihtoa. Viereisen kuvan kuparista koria löytyy myös kahta kokoa, tämä pienempi ja reilusti isompi. Nämä kuparikorit sekä olohuoneemme mustaraitakorit on nyt laitettu teitä ajatellen -20%:n alennukseen. Löydät ne nimien päälle laitetuilla suorilla linkeillä.


Niittylä Homen facebook-sivuille on laitettu nyt pieni haaste ja arvonta pystyyn. Kun tykkääjien määrä ylittää 500:n rajan, niin arvomme siellä 20€:n arvoisen lahjakortin nettikauppaan. Jos ette vielä seuraa Niittylää facessa, niin tulkaa ihmeessä peukuttamaan ja osallistumaan arvontaan jättämällä kommentin arvontailmoitukseen.

Leppoista viikonloppua!
Miia

Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground