Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kånken No.2

24.2.2015


Kun vanha Fjällrävenin Kånkenini alkoi olla jo vuosikymmeniä vanha ja kulunutkin, niin oli aika vaihtaa uuteen. Tämä klassikkoreppu 70-luvulta on nyt kovemmassa huudossa kuin ehkä koskaan aiemmin - näkeehän sen jo koulumaailmassa! Pitkään mietin minkä värin hommaisin, mutta kun kuulin tästä nahkakahvaisesta Kånken No.2 -repusta, niin päätös oli selvä. Aivan ihana väriyhdistelmä - nahkakoristeet ja Uncle Blue-sävy!Sain reppuni yhteistyönä raumalaisesta SISSOS-nettikaupasta, jolla on erittäin kattava Fjällrävenin valikoima ja nopea, edullinen toimitus. SISSOSissa Kånkenit ovat myös markkinoiden halvimmat, minkä voit tsekata Hintaseurannalla tai Vertaa.fi:llä. Ihastuin totaalisesti tämän erä- ja retkeilykaupan selkeisiin nettisivuihin, laadukkaaseen palveluun, edullisiin hintoihin ja valikoimaan, joten tänne on ilo suositella teitä muitakin asioimaan. On kiva, kun eräkaupasta löytää myös näin paljon muotia, hih! ;D


Kånken No.2 -reppu on syystäkin hiukan arvokkaampi kuin perinteiset Kånkenit, sillä onhan sen laatuun ja kestävyyteen panostettu. Nahkakoristeet ja -kahvat tuovat repulle jo sinänsä lisäarvoa, mutta sen lisäksi Kånken No.2 on valmistettu kestävästä, kaksoisvahatusta G-1000 HeavyDuty-materiaalista. Repun selkätaskussa on mukana myös HeavyDuty-istuinalusta, joka kivasti pehmentää ja tuo ryhtiä repun selkäosaan, mutta jonka voi myös irrottaa lepohetkiä varten. Oikein hyvä lisä hienohelmoille, kuten mulle, jotka vähän arkailee istua kaupungin katukivetyksille! ;)


Tämä ihanuus kestää varmasti pitkään työlaukkuna ja vapaa-aikakäytössäni.
Tyylikäs nahkakoristeltu Kånken No.2 ei kyllä jää kakkoseksi edeltäjilleen - kiitos SISSOS! <3


Kivaa tiistaita toivottaen,
Miia

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka olen jo monta kertaa todennut, että kiinnostuksenkohteeni menevät niin kovin yksiin kanssasi, yllätyin jälleen kerran miten yksiin ne menevätkään... Nytkin sulla on mun unelmieni Kånken! ;) Kiitos vinkistä, taidanpa hankkia itselleni sen synttärilahjaksi Sissokselta. Kiitos vielä ihanasta blogistasi! :)

Helena

Miia kirjoitti...

Joo se on aika freaky tunne kun löytää sielunsiskon, jonka kanssa on sama maku lähes kaikessa :) Kiva kuulla, että mun makuisia ihmisiä on muitakin! ;)
Hyvä päätös, reppu on ihana! <3

Proudly designed by Mlekoshi playground