Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DIY: Keltainen kerrossänky

27.7.2015


Hain jokin aika sitten pojille mäntyisen Mydal-kerrossängyn Ikeasta ja sain sen juuri maalattua keltaiseksi. Siitä tuli kyllä ihana, pirteä ja iloisen värinen! Pojilla oli aikaisemmin omat huoneet, joissa he nukkuivat omissa sängyissään, mutta kyllähän he vähän väliä hakeutuivat meidän väliin yöllä. Ajateltiin, että yhdessä nukkuminen voisi rauhottaa öitä, kun pojat saisivat turvaa toisistaan. Teimme siis Abelin huoneesta nukkumishuoneen (huone on lähempänä meidän makkaria) ja Elian huoneesta leikkihuoneen, jonne siirrettiin kaikki lelut. Iltaisin voi toki olla vielä jonkin aikaa haasteita saada pojat rauhottumaan yöunille yhdessä, kun ovat tottuneet nukahtamaan yksin omassa rauhassa. Katsotaan miten käy - ainakin ovat kovin innoissaan yhteisestä kerrossängystä! :)
Sängyn värin valitsin Tikkurilan Symphony-värikartasta, sävy TVT L397. Se on vähän vanhan keltainen, sinapin sävyyn taittava. Luonnonvalossa värit kuitenkin näyttävät kirkkaammilta, joten mitään kovin räikeän kirkasta väriä ei siksi kannata valita. Ruskean sävyyn murrettukin keltainen on tarpeeksi raikas valosalla - olen siis tyytyväinen sävyvalintaan!Löysin Tiger myymälästä kivoja ötökkäsisustustarroja seinille. Hinta vain 3€. :D


Sängyn värin valinta lähti itseasiassa liikkeelle tästä elefanttityynystä. Pidin sen keltaisen sävystä. Vanha retro lampunkupu on löytö kirpparilta.

Nyt vain toivotaan aurinkoisia yöunia lapsille ja itsellemmekin! :)

Miia


p.s. Abelin vanha valkoinen Sebran Kili-pinna/juniorisänky myytävänä puoleen hintaan. Laita sähköpostia, jos kiinnostuit!

5 kommenttia:

Kesäpäivä kirjoitti...

Maalilla saa ihmeitä aikaan! Kylläpä on kaunis!
Meillä kuunneltavat sadut esim satunetistä saavat villeimmänkin vesselin rauhoittumaan illalla. Pian tottuvat varmasti.
Meilläkin huonejakoja säädeltiin loma-aikaan. Se menee siinä samalla,kun muutenkin rytmit on odottamassa kouluaamuja ;)
Kauniita unia pojille!

Miia kirjoitti...

Heippa Kesäpäivä, kiitos kivasta kommentista ja varsinkin tosta satunettivinkistä....tosi hyvä idea joka vois ehottomasti kokeilla. :) joo tää kesäaika on hyvää aikaa laittaa elämää uuteen uskoon ennen koulujen alkua! :) hyvää syksyn alkua teillekin!

H / Lumimäellä kirjoitti...

Niin suloinen kokonaisuus! Ihan täydellinen. Täytyy myöntää ettei keltainen oikein ole "istunut" omaan silmääni, mutta tämä huone on kerrassaan ihana! <3
Suloisia unia pojille - ja vanhemmille tietysti myös.
Kaunista kesän loppua ja syksyn alkua!

Teija kirjoitti...

Ihana ihana pirtee sänky! :) Ja kivasti kaikkea muutakin keltaista siellä joukossa♥

Harkitsen just itsekin kerrossänkyä pojille mökkimakkariin. Huone vaan on niin pieni/matala, että sänky pitää varmaan itse nikkaroida paikalleen. Joku kiva väri voisi kyllä olla kiva, vaikka aika sinivalkolinjalla tällä mennäänkin...

Iloista kesän jatkoa :)

Souliina S kirjoitti...

Kyllä on ihanan raikkaan värinen. Vaikka itselleni onkin iskenyt valkoinen vaihe sisustuksessa, on niin mukava katsella toisten väripilkkuja :) Toivottavasti äiti saa rauhallisemmat yöunet ja pojat viihtyvät uudessa sängyssään :)

Proudly designed by Mlekoshi playground