Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kesän korusuosikkini

7.8.2015


Ollaan lasten kanssa niin nautittu näistä helteistä, vietetty mahdollisimman paljon aikaa luonnon helmassa ja rannoilla uiden. Toivottavasti olette kuitenkin (edes joku) vielä siellä, vaikka ainakin itsellä meinaa tämä blogimaailma unohtua täysin kesän hurvitteluissa! :)


Jo kesän alkupuolella sain ihanan paketin Saksasta. Niin suloisesti paketoidun. Lahjani sisälsi Picturing-koruja, jotka ovat juuri minun tyylisiä....romanttisia ja hienostuneita, käsityönä tehtyjä. Rakastuin tähän saksalaisen korutaiteilijan valikoimaan Etsyssä. Heidän kauppansa on pullollaan niin ihania nahkarannekkeita, riipuksia ja korviksia. Kannattaa käydä tutustumassa ja tilata tälläinen suloinen paketti vaikka lahjaksi elämäsi naiselle! <3


Valitsin runsaasta valikoimasta tälle kesälle jotain värikästä: nämä emalista valmistetut, korallinpunaiset korvikset ovat ihastuttavat. Ne ovat niin pelkistetyn kauniit. Näitä emalikoruja on saatavilla useissa muissakin kivoissa sävyissä. Seuraavaksi taidan itse tilata mustat!Saksalaisen nuoren korusuunnittelijan Barbaran Picturing-koruissa yhdistyy mielestäni kauniisti laadukkaat luonnonmateriaalit, tyylikäs muotitietoinen suunnittelu, romanttinen herkkyys ja hivenen vintage-henkisyys. Korut saapuvat postitse kauniissa paketissa ja pussukoissaan.


Toiset lempikorvikseni ovat nämä valkoiset kivihelmin koristellut Winter white riipukset. Nämä ovat kauniit niin arkeen kuin juhlaan...sopivat vaikka hääkorvakoruiksi. Itse olen käyttänyt näitäkin tänä kesänä ihan joka tilanteessa, mm. tässä kuvassa rennosti ilman meikkiä beachillä. Muutenkin olen tämän kesän mennyt niin rennolla naturellilla lookilla, että välillä oikein hävettää, että pitäisikö vähän enemmän katsoa peiliin! ;) Ja sitten nämä nahkarannekorut ovat ihan omaa luokkaansa. Itselleni valitsin tämän Earthy grey -rannekkeen, jossa on kolme erilaista harmaa-ruskea-sävyistä nahkanauhaa, jotka ovat kauniisti yhdistettyinä yhdeksi koruksi. Rannekkeen kruunaa sen emaliriipus: samanlainen, mutta eri värinen, kuin punaisissa korvakoruissa. Tästä rannekkeesta tuli suuri suosikkini, jota en malta ottaa ollenkaan pois ranteesta. Varsinkin nyt kun ihoni on todella ruskettunut, niin se näyttää todella kivalta! :)Nyt vielä otetaan kaikki ilo irti auringosta ja sen hehkusta iholla ennen kuin syksyn arki alkaa!
Love,
Miia
yhteistyössä Picturing kanssa

3 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

Ovatpa kyllä tosi kauniita koruja; laitoin sivun muistiin, haluaisin niin kauniit korvikset ja tuo nahkaranneke on kaunis. Eivätkä ole pahan hintaisia. Tuliko noihin postimaksua minkä verran?

Nina kirjoitti...

Ihania koruja! Innostuin itsekin tilaamaan heti pari.

Miia kirjoitti...

Nina, kiva kuulla :)
KahviKaneli, ei ne montaa euroa tainneet olla :)

Proudly designed by Mlekoshi playground