Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kotoa käsin

18.8.2015


Syksy on lähtenyt perheellämme ihan hyvin käyntiin. Tosin paljon on muuttunut entiseen arkeen verrattuna. Meidän pojista on tullut jo isoja - esikoinen lähti ekalle luokalle ja nuorempi eskariin. Onneksi ovat koulusta innoissaan, niin ei ole tarvinnut heitä paljoa murehtia. Mies on jatkanut pitkän matkan ajelujaan vanhaan työpaikkaansa ja minä kyyditän poikia sekä puuhastelen kotoa käsin. Olen toistaiseksi jäänyt työttömäksi open hommista, mutta sehän ei haittaa, sillä tekevälle aina tekemistä löytyy ja vaihtelukin virkistää! :) Nyt saan keskittyä nettikauppaani, kotiin, mahdollisiin opiskeluihin ja käännöstöihin. Olen siitä salaa haaveillutkin, että kun Elia aloittaa koulun, niin elämäni voisi rauhoittua ja saisin hoidettua perheemme arkea paremmissa voimissa. Olla läsnä, kun he saapuvat kotiin ja hoitaa yritystä sekä muita pikku sivutoimiani päiväsaikaan eikä illasta. Aikani ruudun ääressä ei ole nyt perheeltä pois ja saan haahuilla kotosalla omaan tahtiini villasukat jalassa ja teekuppi kourassa. Tekee kieltämättä psyykkeelle todella hyvää näiden hektisten vuosien jälkeen. Tunnen olevani vähän kuin kotiäiti, vaikka lapset ovatkin jo osan päivää maailmalla. Koitan nyt nauttia tästä elämänvaiheesta ja innolla jään odottamaan, mitä uusia tuulia tulevaisuus tuo! :)

munakoison sävyinen maljakko Niittylä HomeTerassilla on nyt mukava viettää näitä loppukesän kauniita iltoja. Nautin kerätä yrttejä omasta maasta ja laittaa ruokaa syksyn sadosta. Olen viime aikoina ihan taas hurahtanut rosmariiniin - kiitos anopille puskasta! :)


Markkinoilta löytämäni vanha ryijy etsii vielä lopullista paikkaansa, mutta nyt se mukavasti pehmentää viherhuoneen penkkiä.


Toivottavasti teidänkin syksyyn kuuluu hyvää ja nautitte siitä, mite teette!
Ainakin säät ovat nyt huipussaan ja lämpöä vielä riittää <3
Miia5 kommenttia:

Kesäpäivä kirjoitti...

Pian ne lapset kasvaa... liian pian.

Nyt minäkin nautin helteestä:päivällä on tosi lämmin,mutta yöllä ihanan viileää.

Hyvää syksyä teidän perheelle!

Johanna kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihanat terassikalusteet! Niittylauha (hmm, onhan tuo niittylauhaa?) näyttää hyvältä vaasissa; taidan hakea sitä vaasiin itsekin! Mukavaa loppuviikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia <3
Minunkin unelma on tehdä töitä kotoa käsin, mutta saa nähdä löytyykö ja järjestyykö sellaista työtä että se onnistuisi.
Olisi ihana olla kotona kun lapset pääsevät koulusta. Nautihan uudesta elämänvaiheestasi!

maatuska kirjoitti...

Hei.onko tuo terassilla oleva keinu tehty ite?

Miia kirjoitti...

Se on Nordalin vanhasta mallistosta.

Proudly designed by Mlekoshi playground