Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Neuleliivi & Neuleiden neljä vuodenaikaa

8.10.2015


Sain Atena-kustantamolta ihanan, hiljan ilmestyneen Helga Isagerin neulekirjan Neuleiden neljä vuodenaikaa. Olen haaveillutkin kirjan suomennoksesta jo tovin, joten oli iloinen yllätys huomata, että kirja on nyt saatavilla myös suomeksi. Tanskalaisen neulesuunnittelija Helga Isagerin mallit ovat herkkiä ja pelkistetyn kauniita, just mun makuun! En oikeasti löydä kirjasta yhtään huonoa mallia, vaan ne ovat kaikki trendikkäitä ja ihanan luonnollisia. Niiden hillitty värimaailma myös miellyttää mua. Haluankin esitellä teille ensimmäisen neuletyöni kirjasta...saatte Atenalta myös loistavan -25% tarjouksen tämän postauksen lopussa! :)


Tein tämän syksyisen liivin neljällä langalla, jotka paljastin jo aiemmassa postauksessa täällä. Liivi on kiva heittää lämmikkeeksi esim. kauluspaidan tai ohuen takin päälle. Tulipa muuten tehtyä päivän asukin tässä samalla pitkästä aikaa! :)


Kuten kirjan nimikin kertoo, siitä löytyy ohejita jokaiselle vuodenajalle. Kirjassa on kauniit kuvat ja se on tehty hyvällä silmällä. Harvoin tulee vastaan näin hienostunutta neulekirjaa...ei voi kun ylistää! <3 Mä tykkäsin myös siitä, että kirjan takana on selkeät neulontaohjeet aloittelijoille.


Tämä liivi ei ollut kovin vaikea tehdä, mutta toki siinä oli muutamia haastaviakin kohtia. Kirjan neulontaohjeet tulivat niissä avuksi. Tein liivin eri langoilla kuin kirjan ohjeessa (paksummilla villalangoilla),  joten jos tekisin nyt jotain toisin, niin olisin jättänyt yhden lankakerän pois, niin liivistä olisi tullut kevyempi. Tai olisin panostanut alpakkalankaan. Isagerin kauniita lankoja saa myös Suomesta Lankakauppa Kerästä.


Halusin jakaa tämän lempikirjani kanssanne niin, että tekin saatte edun sen hankintaan.
Nyt voit tilata blogiyhteistyönämme tämän ihanan neulekirjan -25% tarjoushintaan Atena-kustantamolta. Tämä tarjous on vain teille blogini lukijoille ja voimassa tämän kuun loppuun. Pääset Atenan verkkokauppaan ja kampanjasivuille TÄÄLTÄ. Muista käyttää kassalla alekoodia BLOGITARJOUS. Tämä kirja on mielestäni kutojan must have ja uskon, että ette tule pettymään! :)


Kiitos myös äidille, kun kuvasit mua mummun ihanassa puutarhassa! <3
Lämmöllä,
Miia3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno liivi! :)

Nina kirjoitti...

On kyllä kaunis liivi!! Kiitos esittelystä! Olen tuota kirjaa netissä katsellutkin tilaus mielessä, mutten oikein tiennyt kannattaisiko, että onkohan toteutuskelpoisia ohjeita.. Tykkään tehdä käsitöitä ja vaikka nettikin on pullollaan ohjeita, on kirja niin eri!

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Kaunis liivi, ihania alkusyksyn kuvia ja onpa kiinnostava kirja!

Proudly designed by Mlekoshi playground