Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MUST HAVE PUSSUKAT

9.2.2016


Ajattelin esitellä teille nyt yhden kaikkien aikojen suosituimmista nettikauppamme tuotteista, eli nämä House Doctorin muovipinnoitetut ja kestävät säilytyspussukat. Niitä on myyty paljon musta-valkoraitaisena (Stripes), mutta nyt saimme varastoon myös uusia pallo- ja ruutukuoseja (Circles, Squares). Tämä pussukka on yksinkertaisen trendikäs ja todella monikäyttöinen, mutta kuitenkin hyvin edullinen (13€/18€). Pussukkoja saa kahta kokoa, pienempää ja isompaa. Vettä ja likaa hylkivän muovipinnoitetun sisäosansa takia pussukka sopii hyvin mm. pyykeille, lasten ulkoasusteille, roskille, kylppärin säilytykseen, leluille, takkapuille tms. Meillä nämä kassit ovat olleet kovalla käytöllä eteisessä. Säilytän niissä asusteita ja lasten kurakintaita. Ne eivät mene miksikään pienestä liasta ja ne on helppo putsata vain rätinpyyhkäisyllä. Tykkään myös kovasti niiden graafisesta tyylikkäästä ilmeestä!

Tämä uutuuskuosi on Circles, joka löytyy TÄÄLTÄ.Kasseja on siis saatavilla kahta kokoa, joista tätä isompaa voin suositella pyykkikassiksi. Se on todella tilava ja syö sisäänsä vähintään saman verran pyykkiä kuin perinteiset pyykkikorit. Sitä on helppo liikutella sen kahden kantokahvansa ansiosta. Jos kassi on tyhjä ja pyykit on pestynä, sitä voi säilyttää todella pienessä tilassa, sillä kassi menee kätevästi ryttyyn ja kasaan. Jos siis joskus sattuu olemaan niin hyvä tilanne, ettei ole pyykättävää! ;) Tämä säilytyskassi käy mielestäni myös vaikka trendikkääksi halkojen säilytysastiaksi olohuoneeseen, sillä se kestää 10 kg painoa ja ei roskaa. Nämä molemmat koot ovat hyviä myös lastenhuoneeseen leluille...oikeestaan vain mielikuvitus on rajana!

Tätä isoa mallia saa kolmella eri kuosilla: tämä alakuvan Squares löytyy TÄÄLTÄ, yläkuvan raidallinen Stripes-malli kahdessa koossa löytyy TÄÄLTÄ ja tektillä oleva Plan to wash-pyykkikassi TÄÄLTÄ. Kaikkia näitä neljää kuosia löytyy meiltä nyt heti varastosta!Nämä kestosuosikit myydään yleensä nopeaa, mutta pyrimme kyllä aina pitämään niitä ainakin joissakin kuoseissa saatavilla varastossamme. Voin lämmöllä suositella - ei muuta kuin pyykkejä lajittelemaan ja miettimään uusia toimivia säilytysratkaisuja!

Kevätterkuin,
Miia


Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground