Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Uutta kotiin

27.2.2016


Tänään onkin ensimmäinen hiihtolomapäivä täällä pohjoisessa ja ollaan juuri koko perhe toivuttu kovasta influenssasta. Tämä loma tuli niin tarpeeseen, että saadaan taas kerätä voimia arkeen ja palautua sairasteluista. Itse koin elämäni ensimmäistä kertaa -41 asteen kuumeen, joka kyllä vei kaikki voimat. Ensi vuonna taidan ottaa influenssapiikin, että ei tarvitsisi tuota enää kokea! No nyt taas elämä voittaa, kun alkaa tauti olla paranemaan päin ja olen jaksanut kotiakin vähän kaunistaa. Tämän päivän pieni ilo oli saada uuden Pause-sohvamme päälle vähän vanhoja kehyksiä. Muhun on nyt iskenyt tällainen kehyskollaasi-innostus ja tykkään kerätä kirppiksiltä kaikkia vanhoja tauluja. Ne on niin ihania, ettei tee uusia enää mieli hankkia! :)


maljakko Niittylä Home

Nettikaupastamme löytyy nyt paljon kaikkea kivaa kevätuutta, mm. tämä boheemi nyöreistä virkattu seinäkoriste. Kannattaa käydä katselemassa!

seinäkoriste Niittylä Home, kultainen pöytä Niittylä Home

liukuvärjätty talja Niittylä Home

marmorikynttilänalus Niittylä Home, betonitasopöytä Niittylä Home, maljakko Niittylä Home, kissatyyny Niittylä Home

Maileg possu Niittylä Home, Maileg poro Niittylä Home, viltti Niittylä Home

Sairasteluun ja kuivaan yskään kyllästyneenä päätin kokeilla ilmankosteuttajaa. Talven kuiva sisäilma ei ole kiva juttu, mutta onneksi apua on saatavilla. Olen kyllä ollut tyytyväinen tähän hankintaan ja huomannut selvän eron ilmanlaadussa!

marmoripöytä Niittylä Home


Viimeisin kirpparilöytöni on tämä vanha yöpöytä makkariin. Se haisi aika ummehtuneelta, mutta väkiviinaetikalla sain hajut pois. Meillä oli vähän samanlainen retroyöpöytä jo toisella puolella sänkyä ja kaipasin sille paria. Nyt se löytyi ja olen tyytyväinen kokonaisuuteen!Apart-seinähylly Niittylä Home, maljakko Niittylä HomeKivaa hiihtoloman alkua!
Miia

3 kommenttia:

Hansu - Valkoisen kartanon elämää kirjoitti...

Täällä meillä pohjoisessa pitää vielä viikko odottaa lomaa, mutta sitpä onkin pääsiäinen heti perään ovella kolkuttelemassa 😊 Tunnelmallinen kollaasi! Voimia sairasteluista toipumiseen!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Miia,

minkä kokoisia nuo teidän ikkunanne ovat makuuhuoneissa? Ne miellyttävät silmää näin rakennusprojektin keskellä:)

T. Laura

Miia kirjoitti...

Hei, ne ovat 120x150 :)

Proudly designed by Mlekoshi playground