Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Astetta parempaa arkiruokaa

11.5.2016


Voi ette tiedäkään miten mä niin olen nauttinut tästä uudesta vapauden tunteesta, kun ei tarvitse enää opiskella ja istua pakosta naama kiinni ruudussa! Tuntuu, että saan taas elää ihanan tasaista normaalia arkea ja tehdä vapaa-ajallani ihan mitä huvittaa. Se on sellaista luxusta, jota ei ihminen osaa arvostaa kunnes vasta sen menetettyään...ja saatuaan takaisin! ;) Olenkin alkanut taas vähän liikkua (kiitos tsemppaaville kavereille jotka lähtee mun kaa innolla jumppaan tai lenkille), hoitaa paremmin kotia ja perhettäni. Nautin varsinkin hyvän ruuan tekemisestä näin arki-iltoina kaikessa rauhassa. Ihmeellistä kun ei aikataulut ja stressi enää paina! Tässä meidän tämän päivän illallinen, vähän astetta parempi arkiruoka ihan tuoreista ahvenfileistä, jotka mulle oli oppilas onkinut Suomen kauneimmasta järvestä! <3

Ahven on niin hyvää ihan vain voissa paistettuna. Sain myös hyvän vinkin kollegalta pyöräyttää fileet ruiskorppujauhoissa, joita en ollut ennen käyttänytkään. Suosittelen kokeilemaan, sillä tuli kyllä niin hyvää... *naminami! :)Olisi kiva kuulla mikä on teidän astetta parempi arkiruoka. Onko se kalaa vai jotain pihviä?
Ja kiitos kaikille teille kommentteja jättäneille...eiköhän me tämä blogi tästä taas saada elämään! :)

Miia


2 kommenttia:

RunoTalon Sari kirjoitti...

Tätä todella tahtoisi kokeilla. Jokin aika sitten sain kuhaa ja vinkin pyöritellä kaurahiutaleissa, tuli hyvää siitäkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Äitienpäivänä meillä syötiin lähes samaa ruokaa, käy siis juhlaruuastakin :) Isäni pyydystämää ahventa, jonka hän osaa fileroida täysin ruodottomaksi,ruiskorppujauhoissa pyörittelin myös. Muusi, salaatti ja avokadotzatsiki ja ei tarvinnyt ravintolaan lähteä ;) Hyvältä näytti teidän annokset :)
Mindi

Proudly designed by Mlekoshi playground