Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terassikausi avattu! :)

6.5.2016Jee, nyt tuli kesäiset säät ja terassikausi on avattu! Eilen siivosin terassin ja istutin lasten kanssa ekat kukat.
Welcome summer! :)


Meidän pojissa asuu jo pieni puutarhuri, kun he halusivat ihan välttämättä ostaa viime kauppareissulla siemeniä ja kylvää niitä omiin ruukkuihinsa kasvamaan. Eilen illalla Abel kysyi sängyssä ennen nukkumaanmenoa, että onko jo huomenna hänen herneet kasvaneet! :D Se on hyvä, että on intoa!


Terassin avajaisista piti tietenkin nauttia uusien sisustuslehtien äärellä. Kun ne on nyt luettu, niin ne voi ostaa multa pois, jos joku haluaa. Uusin Lantliv 5€ postareineen (kaupassa 8€) ja Glorian koti 7€ postareineen (kaupassa 10,90€). Ota sähköpostilla yhteyttä, jos haluat tehdä kaupat!Jukka-palmu ei varmaan kestäisi hellettä, mutta piti sekin kantaa ulos vähän päivettymään pitkän talven jälkeen. Keinussa näkyvä kaunis värikäs ryijy on muuten myös nyt myytävänä mulla Facebookissa (Seinäjoen & lähialueen kirpparisivuilla) , kun en malta sitä pilata tuossa auringossa. Liian arvokas aarre ulos ja en ole löytänyt sille sopivaa paikkaa! Hp 100€. Laitan siitä myynti-ilmoituksen kuvineen vaikka myös mun blogin fb-sivuille. 

Nautitaan näistä upeista säistä nyt kun niitä on! :)
Miia


2 kommenttia:

Elisa Lpp kirjoitti...

Ihana tuo keinu!
Ja hei.. tosiaan täytyykin laittaa nuo herneet pian kasvamaan ja pavut kanssa!

RunoTalon Sari kirjoitti...

Tosi kivoja terassikuvia ♥ ihan tuli into laittaa omaa terassia uusiksi :)
Kaunista ja kodikasta teillä siellä ♥

Proudly designed by Mlekoshi playground