Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

DIY: Kesäillan neuletakki

14.6.2016


Saavuin juuri kotiin yön yli reissulta ystäväni luota, jossa vietimme eilen tyttöjen iltaa. Täällä hänen puutarhassaan lehmuksen alla on ihanan tunnelmallinen paikka, jossa olemme istuneet yhdessä yhden jos toisenkin kesäyön. Olin tullut hänen luokseen suoraan SObloggaajien illalliselta, josta kerron vähän myöhemmin. Juhlavana iltana oli kiva saada pukeutua uuteen kesäiseen kukkamekkoon, jonka ostin Berliinin Zarasta. Kesäillan viileydessä heitin päälleni myös juuri valmiiksi tulleen kutomani neuletakin. Tämä Joki-langasta tehty neuletakki onkin ollut ikuisuusprojekti, jonka tekoon mulla meni varmaan vuosi. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Neuletakin ohjeen löydätte Novitalta TÄÄLTÄ. Tykkään tästä kyllä todella paljon. Neuletakissa on kaunis kirjoneulekuvio ja se on todella pehmeä ja ylellisen tuntuinen päällä. Just kiva lämmike näihin viileisiin kesäiltoihin!
Neuletakkiini sain kauniit puiset Handmade-napit yhteistyönä PAAPOlta. Niillä on kiva merkitä tämä omatekoinen neule oikein sydämien kanssa! :) Löydät nämä ihanat ruskeat napit TÄÄLTÄ.Kyllä olikin vain vaikea olla itse kameran edessä, mutta kiitos Heidille kuvaamisesta - hauskaa oli! :D
Tuonne haluan taas pian istumaan iltaa uudelleen! <3

Tunnelmallisia kesäpäiviä ja -iltoja toivotellen,
Miia


3 kommenttia:

Niina / Ideatasku kirjoitti...

Todella kaunis neuletakki! Ja mikä ihana paikka tuolla lehmuksen alla <3

Kesäpäivä kirjoitti...

On kaunis villatakki. Olet kyllä taitava ja sinnikäs!
Kesän illat on nyt ollut täällä ainakin aivan huumaavan tuoksuisia,täynnä lintujen laulua.

Hanna kirjoitti...

Kaunis neuletakki! Ja kun sen on ajan kanssa tehnyt ja paljon vaivaa nähnyt, on se sitäkin rakkaampi. Mekko, neule, miljoo ja malli tuovat mieleen 40-luvun Berliinin!

Proudly designed by Mlekoshi playground