Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Harmoninen Talo Koskela 34

19.7.2016


No niin, palataanpas taas Asuntomessuille! Käväisin messuilla uudemman kerran viikonloppuna ja nyt oli hienoa nähdä lisää kohteita, joita en ennakkokäynnillä vielä nähnyt valmiina. Tällä kertaa yksi kohde nousi mulle yli muiden sen seesteisen ja harmonisen tunnelman ja kauneuden vuoksi. Talo Koskela, eli kohde 34, on siis Pekka Koskelan perheen koti, joka huokuu ilmavuutta ja avaruutta. Siellä ei ollut mitään liikaa eikä liian vähän. Se on mielestäni täyskymppi - aivan ihanasti rakennettu puuta käyttäen ja tyylikkään harkiten sisustettu!


Talo Koskelan on suunnitellut arkkitehti Teemu Hirvilammi. Talon valkoiset puurimaseinät ja korkea sisäkatto tekivät häkellyttävän vaikutuksen. Valkoinen puupinta on tyylikäs ja ilmava olematta kuitenkaan kylmä. Varsinaista nerokkuutta arkkitehdilta käyttää samaa puupintaa seinissä ja katossa, joka antaa tilaan jatkuvuuden tuntua! 

Pöydällä Päivi Rintaniemen upea muna taideteos

Italialaisen Orizzonten vaaleanharmaat, mattapintaiset Snaidero-keittiökalusteet olivat todella tyylikkäät ja kauniit. Keittiön väritys oli lämmin ja hienostunut. Tykkäsin kovasti harmaan ja puutasojen lämpimän sävyn yhditelmästä.


Astiat Amfora

Talon rauhallista yhtenäistä tyyliä korosti myös se, että joka huoneessa oli samanlaiset verhot ikkunoissa. Mielestäni on hieno idea korvata sälekaihtimet kauniilla Ritva Puotilan suunnittelemilla läpikuultavilla kangasrullaverhoilla. Niitä löytyy Woodnotesilta TÄÄLTÄ.Takkaan oli kivasti piilotettu keittiön puolelle leivinuuni pieneen syvennykseen.


Kohteen ihanat kalusteet ovat Woodnotesin, Nikarin ja Adean. Varsinkin nuo Adean harmaat sorvat ovat todella kauniit.


Makuuhuoneessa oli kivasti jaettu vaatekaappitila ja sänky päätysaarekkeella, joka toimi myös kaapistona ja kauniina tasona koriste-esineille.Kohteesta löytyy lisää kauniita kuvia Woodnotesin sivuilta TÄÄLTÄ.
Tämä talo on hyvin eri tyylinen kuin oma kotini, mutta silti niin ihana, että voisin helposti ostaa samanlaisen! :)

Miia


2 kommenttia:

Kesäpäivä kirjoitti...

On kyllä tyylikäs messutalo,mutta silti kodikas.

Anonyymi kirjoitti...

Koskelassa on kaikki!

Proudly designed by Mlekoshi playground