Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

HEMMOTTELUHETKI JÄRVEN RANNALLA

14.9.2016


Olimme perheenä viime viikonloppuna mökillä nautiskelemassa kauniista luonnosta. Koko kesäloman aikana emme sinne päässeet muiden menojen vuoksi, mutta oikeastaan nyt syksyllä luonto on siellä ihan kauneimmillaan. Mä olin saanut sopivasti juuri testiin Kulkurin Kartanon Kaunis-tuotteita, joten missäpä sen parempi paikka hemmotella itseä vartalokuorinnalla ja ihanilla saippuoilla kuin mökkisaunassa järven rannalla. Hoidin itseäni oikein pitkän kaavan kautta. Tuonne rantakiville jäivät siis myös työkiireet ja paineet. Pitäisi käydä useammin, sillä mökkeily on niin rentouttavaa! 

Kaunis-tuotteet ovat luonnonmukaisia, käsintehtyjä kotimaisia saippuoita, jotka on hajustettu eteerisin öljyin. Tykästyin erityisesti tuohon siniseen hohkakivisaippuaan, jolla on hyvä pestä ja kuoria jalat. Sininen versio siitä on tuoksuton, mutta sitä saa myös ihanilla tuoksuilla. Se on hyvä tuote ottaa ihan arkikäyttöön suihkuunkin, niin pysyy jalat kauniina ja pehmeinä. Nämä saippuat valmistetaan käsin Luvialla ja ne tehdään uusiutuvista, luontoon hajoavista raaka-aineista. Näitä uskaltaa siis hyvällä mielin käyttää vaikka luonnossa vesistön äärellä. 


Nämä kuvat ja tunnelmat saavat kyllä mielen niin taas kaipaamaan luontoon - ja saunaan! :)

Kulkurin Kartano valmistaa myös kodinhoitoon suunniteltuja siivoustuotteita, joita testaan sitten kun siivousinspiraatio sattuu taas iskemään! ;)

Kivaa keskiviikkoa,
Miia*yhteistyössä S. Luhtala

1 kommentti:

Ulla/unelmien elämistä kirjoitti...

Voi että miten ihania kuvia,niin mukava tunnelma!!

Proudly designed by Mlekoshi playground